spot_img
-1.2 C
Rapla
Teisipäev, 31 jaan. 2023
spot_imgspot_img
spot_img
KrimiPolitseiteated 12.08

Politseiteated 12.08Kehtna vald

5. augustil kell 19.08 toimus liiklusõnnetus Lokuta-Kehtna tee 12. km-l, kus alkoholijoobes 54-aastane mees kaldus mopeediga Romet Motors paremkurvis vastassuunavööndisse ja põrkas kokku vastassuunas liikunud sõiduautoga Chevrolet Alero, mida juhtis 71-aastane naine. Mopeedijuht toimetati Järvamaa haiglasse.


Märjamaa vald

8. augustil sai politsei teate, et Laukna külas siseneti omaniku loata lukustatud suvilasse. Teoga tekitatud kahju on selgitamisel.


Rapla vald

10. augustil kell 15.27 toimus liiklusõnnetus Rapla linnas Tallinna mnt ja Viljandi mnt ringristmikul, kus rolleriga Xinling sõitnud 54-aastane mees ei andnud teed ringristmikul liikunud sõiduautole Mazda 6, mida juhtis 24-aastane naine. Kokkupõrkes vigastada saanud rollerijuht toimetati Põhja-Eesti Regionaalhaiglasse.


Politsei- ja piirivalveamet

Päästeteated

Laudahoones oli tulekahju

7. augustil kell 22.36 said päästjad väljakutse Rapla valda Vaopere külla, kus põlema oli süttinud laudahoone tehniliste ruumide osa umbes 40 ruutmeetri ulatuses. Tulekahju tekkepõhjus on hetkel teadmata. Kustutustööd lõpetati kell 23.56.

Saun põles

8. augustil kell 18.53 teatati häirekeskusele tulekahjust Kohila vallas Aespa alevikus Reisi tänaval. Põlema oli süttinud suvila saunaruum ning tuli levis leiliruumist katuse alla. Tõenäoliselt sauna ehitusliku vea tõttu alguse saanud tulekahju lokaliseeriti kell 19.22.


Lääne päästekeskus

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Sõnumid
Kõik uudised
Kuulutused