6.6 C
Rapla
Reede, 29 märts 2024
KrimiPäästeteated

Päästeteated

Lääne päästekeskus

Ehitussoojak võis süttida elektrisüsteemi rikkest

  1. augustil kell 22.10 teatati häirekeskusele tulekahjust Kohila vallas Pihali külas. Tõenäoliselt elektrisüsteemi rikke tõttu süttis põlema ehitussoojak. Soojak mõõtmetega 2 x 5 meetrit põles lahtise leegiga. Päästjad likvideerisid põlengu, inimesed õnnetuses kannatada ei saanud.

Teravili muutis tee libedaks

  1. augustil kell 23.55 said päästjad väljakutse Märjamaa valda Paekülla. Maanteele oli pudenenud ca 7 meetri pikkuselt teravilja ning see muutis tee libedaks ja ohtlikuks, eriti mootorrattaga liiklejatele. Päästjad puhastasid ohutu liiklemise tagamiseks tee.

Lõkkes põletati plastmassi

  1. augustil kell 11.56 teatati häirekeskusele nõuetele mittevastavast lõkkest Kehtna alevikus. Päästjad kustutasid lõkke, milles põletati mööblit ja plastmassi. Päästeamet tuletab meelde, et lõkkes tohib põletada ainult kuiva puitu, oksi, immutamata puitu, kiletamata pappi ja paberit ning muud töötlemata looduslikku materjali. Mööblit, immutatud või värvitud puitu, rehve, plasti või riideid ei tohi lõkkesse visata, kuna nende põletamise korral on tegemist otsese looduse ja inimeste mürgitamisega.
Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare