7.7 C
Rapla
Pühapäev, 4 juuni 2023
SportReino Velleste lasi Žalgirises parima tulemuse

Reino Velleste lasi Žalgirises parima tulemuse

Eesti laskurliit

Vilniuses toimunud 23. Žalgiris GP-l olid Eesti laskurid väga edukad. Olympic Skeet harjutuses said eestlased kolmikvõidu.
Põhivõistlusel, kus lasti 200 märki, sai eestlastest parima tulemuse Reino Velleste, kelle tulemus oli 192 tabamust. Andrei Inešini tulemus oli 182 tabamust ning Tõnu Tammisti tulemus 180 tabamust. Samasugune järjestus oli ka pärast finaali – esikoha võitnud Reino Velleste tulemus finaalis oli 56 tabamust, teise koha sai Andrei Inešin 49 tabamusega ja kolmas oli Tõnu Tammist 42 tabamusega.
Olympic Trap harjutuses sai põhivõistlusel parima tulemuse Andres Kull, kes tabas 184 märki. Ka finaalis näitas Andres parimat tulemust, tabades 43 märki ja jättes teisele kohale 42 märki tabanud Donatas Blaškeviciuse Leedust.
Naiste arvestuses harjutuses Olympic Trap sai esikoha Aili Popp 157 tabamusega.

1 kommentaar

1 Kommentaar
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Sportlane
20/08/2020 11:41

See poiss jõuab veel kaugele. Kahtlemata ka tuleviku olümpialootus. 👍

Sõnumid
Kõik uudised
Kuulutused