-10.6 C
Rapla
Kolmapäev, 6 dets. 2023
UudisedTäna avati Kohila paberivabriku ees rahvusvaheline keskkonnakunstinäitus

Täna avati Kohila paberivabriku ees rahvusvaheline keskkonnakunstinäitus

Täna, 21. augustil avati Kohila paberivabriku ees TAKKK rahvusvaheline keskkonnakunstinäitus, mille eesmärk on pakkuda inimestele võimalust meenutada piirkonnale olulist ajalugu. Läbi näituste toimub kunagiste suurtööstuste maastike taaselustamine. Ürituse eestvedajad loodavad Kohila ajaloolise paberivabriku hoone elule äratada ja sinna luua loomevabriku, kus korraldada kultuuriüritusi.

Kunstisümpoosioni raames on Kohila paberivabriku peahoone fassaadil esitletud Soome fotograafi Elina Simoneni portreefotod endistest vabriku töötajatest ning vabriku kunagises pesuköögis esitleb moekunstnik Lilli jahilo interaktiivset vabrikutööliste riiete näitust.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Kõik uudised
Kuulutused