9.9 C
Rapla
Reede, 26 apr. 2024
SportAvis Utilitas Rapla täiendas ridu kahe uue mängijaga

Avis Utilitas Rapla täiendas ridu kahe uue mängijaga

Viimase nädalaga on Avis Utilitas Rapla andnud teada kaks nime, kes tulevaks hooajaks meeskonnaga liituvad. Esmalt sai teatavaks, et punase Rapla särgi tõmbab selga Saimon Sutt, kes mängis viimasel hooajal Austria kõrgliigas.


Enne seda on ta kodumaal esindanud Tartu Ülikooli ning Pärnu Sadama meeskondi. Tartu ajast on ta tuttav ka praegusele Rapla meeskonna peatreenerile Toomas Annukile. “Oleme olnud pidevalt suhtluses ning olen huviga tema arengut jälginud ja seda enam on mul hea meel, et taas avaneb võimalus koostööd teha, sedakorda siis Rapla meeskonda panustades,” sõnas peatreener Annuk ning lisas: “Treenerina hindan kõrgelt Saimoni mitmekülgsust ja korvpallialaseid oskusi, lisaks on nüüd olemas omajagu kogemusi, mis lubavad temast loota Rapla tiimi ühte liidermängijat.”
Teine uus liituja on ameeriklane Al-Wajid Aminu, kelle vend on NBA korvpallur Al-Farouq Aminu, kes praegu kuulub Orlando Magicu meeskonda. Al-Wajidi teine vend Alade Aminu on aastaid mänginud korvpalli Euroopa tipus.
Rapla korvpallikooli juht Jaak Karp ütles uue mängumehe kohta: „On selge, et meeskonnas tuleb tõsine noorenduskuur ja noort meeskonda peab kindlasti iseloomustama agressiivne kaitsemäng. Peatreener soovib mängijaid, kes on võimelised mängima mitmetel positsioonidel ja Wajid on kindlasti üks neist. Tegemist on atleetliku mängijaga, 201 cm kasvu juures on tema käte siruulatus muljetavaldav 215 cm, sinna juurde tõsised vedrud kiiretes jalgades peaks tähendama, et temast saab usutavasti meie fännide üks „II korrusel“ toimetav lemmikmängija. Vennad on tal korvpallis väga kaugele jõudnud, loodetavasti saab Raplas alguse edukas profikarjäär ka tema jaoks.“
Juba varasemast oli teada, et Avis Utilitas Rapla koosseisus jätkab Gregor Ilves.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare