-1.7 C
Rapla
Reede, 19 apr. 2024
SportJõe tänava väljakutel selgusid Raplamaa meistrid tennise paarismängus

Jõe tänava väljakutel selgusid Raplamaa meistrid tennise paarismängus

Suve jooksul on Raplas peetud maakonna meistrivõistlusi tennises. Juunis ja juulis selgitati meistrid segapaarismängus ja üksikmängus ning nüüd jõudis kord paarismänguni.

Raplamaa meistrivõistlused said Jõe tänava väljakutel alguse reedel, 21. augustil ning meistrid selgusid pühapäeval. Meeste arvestuses krooniti tänavusteks Raplamaa meistriteks tennise paarismängus Madis ja Mihkel Nurm ning naiste konkurentsis teenisid tiitli Anu Kerdi ja Henriethe Olonen. Meeste turniirist võttis osa üheksa ning naiste turniirist neli paari. Meespaarid olid jaotatud kahte alagruppi, kus omavahel läbi mängiti ning sealt edasi moodustati veerandfinaalpaarid.
Pühapäevasesse finaali jõudsid Madis ja Mihkel Nurme kõrval ka Aleks ja Kaito Kuusing. Matš oli põnev ja tasavägine. Tribüünidel elas mängijatele kaasa paarkümmend pealtvaatajat. Enne kohtumist oleks olnud raske tuua välja ühte favoriiti. Mäng käis kahe setivõiduni. Esimese seti võitsid Aleks ja Kaito Kuusing tulemusega 7:6. Madis ja Mihkel Nurm ei andnud alla ning võitsid teise seti 6:4. Nüüd tuli kõik otsustada kiires lõppmängus, mis kulges väga võrdselt. Lõpuks võtsid Madis ja Mihkel Nurm 11:9 võidu ning seega teenisid ka Raplamaa meistritiitli. Aleks ja Kaito Kuusing tulid teiseks ning nende järel said kolmanda koha Henri Lindal ja Rainar Laes.
Naiste turniiril osalenud neli paari mängisid kõik omavahel läbi. Kõige edukamalt esinesid Anu Kerdi ja Henriethe Olonen, võites kõik kolm kohtumist. Teise koha said Mai Kalda – Pirjo Kuusing ning kolmandad olid Grete Peek – Liis Kivi.
Turniiri korraldaja Henri Lindal rääkis, et mängud kulgesid viperusteta ning kõik sai peetud, nagu plaanis oli. “Raplas peetavad turniirid on alati põnevad ning nii läks ka seekord. Ehe näide on meeste finaal, mis kulges väga võrdselt,” sõnas Lindal.

Tennise paarismängu Raplamaa meistrivõistlused 2020:

Meeste esinelik:

  1. Madis Nurm – Mihkel Nurm
  2. Aleks Kuusing – Kaito Kuusing
  3. Henri Lindal – Rainar Laes
  4. Alex Raadik – Rain Jakobson

Naiste esinelik:

  1. Anu Kerdi – Henriethe Olonen
  2. Mai Kalda – Pirjo Kuusing
  3. Grete Peek – Liis Kivi
  4. Evelin Küttis – Mirjam Lindal
Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare