13.8 C
Rapla
Pühapäev, 26 mai 2024
SportKohila võõrustas öistel väljakutel ainulaadset rannavolle turniiri

Kohila võõrustas öistel väljakutel ainulaadset rannavolle turniiri

Ingrid Kangur

Kohila võrkpalliklubi üks pikaajalisemaid ja populaarsemaid turniire Öövolle toimus tänavu 15. korda. Mängiti neljal väljakul viies liigas (mehed, naised, segapaarid, tüdrukud ja poisid). Kokku osales 44 paari. Algul oli kirjas üle 50, mis oleks olnud ka rekord, kuid noored võrkpallurid olid ära Võrus turniiril ja ei saanud osaleda.
Kokku kestis turniir seitse ja pool tundi, viimased said autasud kätte poole nelja paiku varahommikul. Turniir on nii vana, et juba võistlevad nende mängijate lapsed, kes algusaegadel ise mängisid. See teeb meele rõõmsaks, et ikka ja jälle leitakse tee Kohilasse öistele väljakutele ning juba mängivad koos erinevad põlvkonnad.

Mehed:

 1. Kristo Forsel – Aivar Päri
 2. Mersin Võrno – Margus Õun
 3. Sven Rungi – Norman-Harley Heinsaar

Naised:

 1. Merike Errit – Annemar Neiland
 2. Annika Loper – Kristiina Tõkke
 3. Mari-Liis Tishler – Merilin Kuhi

Segapaarid:

 1. Eliise Kohv – Rajur Hint
 2. Aleks Mõttus – Kristi Männamets
 3. Mailis Pajumägi – Karl Kuhlberg

Poisid:

 1. Egert Roodi – Markus Poomann
 2. Joosep Põldma – Joosep Vihandi
 3. Kristofer-Steven Kuldma – Tristan Türk

Tüdrukud:

 1. Lisandra Tatrik – Mirjam Karoliine Kask
 2. Elis Prunt – Miia-Mari Piirmets
 3. Kristina Aasa – Aliise-Marie Tamme

Öövolle oli üks osa Augustifestist, mitmetahulisest üritusest, mis korraldati Öövolle juubeli auks. Oli Augustilaat, Augustijooks eelkooliealistele (osales 48 last) ning Augustivõrkpall 1.-3. klassi lastele ja lõpuks meeleolukas kontsert. Väga loodame, et nii jooksud kui ka laat ja kontsert saavad traditsiooniks ja Kohilas on igal aastal 19. augustil suur kultuuri- ja spordipidu, mida oodata.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare