2.2 C
Rapla
Teisipäev, 16 apr. 2024
GaleriiFOTOD: Järvakandis avati renoveeritud koolimaja

FOTOD: Järvakandis avati renoveeritud koolimaja

Kooliaasta alguseni jäävad kõigest loetud päevad ning Järvakandis algab tänavu õppetöö värskelt renoveeritud ruumides. Reedel, 28. augustil toimus renoveeritud koolimaja pidulik avamine ja lindilõikamine, millest võttis teiste seas osa haridus- ja teadusminister Mailis Reps.

Teisipäeval, 1. septembril kooli minevaid õpilasi võib tabada tõeline üllatus, et koolimaja ei tunne enam seest poolt äragi. Muudatused on sedavõrd suured. Näiteks asub vana füüsika klassi asemel esimesel korrusel nüüd garderoob. Pidulikul lindilõikamisel osalesid reedel 28. augustil minister Mailis Reps, Kehtna vallavanem Indrek Kullam, kooli direktor Aet-Triin Vasnu ja ehitusfirma Ehitus5Eco poolne projektijuht Margo Padar.

“Tänavune kevad oli omapärane. Nii suurt igatsust kooli tagasi tulla ei ole Eesti hariduselus varem olnudki. Noored saavad tuge olles koos ja toetudes teineteisele. Pikkade traditsioonidega Järvakandi kool on oma kogukonna keskel olnud aastaid ning kool saab olla tugev ainult siis kui selle taga on tugev kogukond,” ütles pidulikul aktusel oma sõnavõtus minister Mailis Reps.

“Täitunud on kooli ja terve kogukonna pikaaegne unistus. See maja on oluline mitte ainult Järvakandile vaid ka Kehtna vallale, Rapla maakonnale ja tervele Eestile,” sõnas direktor Aet-Triin Vasnu. Õpilaste jaoks saab uude koolimajja kolimine olema tõeline kontrast, sest eelmine õppeaasta kuni koduse õppe alguseni veedeti vanas internaadihoones.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare