0.5 C
Rapla
Neljapäev, 22 veebr. 2024
SportVibuklubi Ilves oli Eesti meistrivõistlustel edukas

Vibuklubi Ilves oli Eesti meistrivõistlustel edukas

Anneli Viher

Sel nädalavahetusel toimusid Sauel Jõgisool 59. Eesti meistrivõistlused olümpiaringi harjutuses. Võisteldi üsna tuulistes tingimustes, kuid viimast aastat juunioride klassi kuuluv Triinu Lilienthal üllatas eelringis kahe Eesti rekordiga. Lilienthal uuendas juunioride Eesti rekordit 70 meetri harjutuses ja 70 meetri distantsil, uued rekordtulemused on vastavalt 641 ja 327 punkti.
Kokkuvõttes saavutas Triinu Lilienthal sportvibu naiste klassis hõbemedali, segavõstkondlikult (Triinu Lilienthal, Karl Kivilo) Eesti meistritiitli ja naiskondlikult (Triinu Lilienthal, Anneli Viher, Tessa Cathlen Tammik) hõbemedali.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Kõik uudised
Kuulutused