spot_img
2.2 C
Rapla
Kolmapäev, 8 veebr. 2023
spot_imgspot_img
spot_img
UudisedMinister Reps tervitas õppeaasta alguse puhul koolijuhte Rapla gümnaasiumis

Minister Reps tervitas õppeaasta alguse puhul koolijuhte Rapla gümnaasiumis

Iga õppeaasta alguses kogunevad riigikoolide direktorid haridus- ja teadusministri vastuvõtule. Tegemist on traditsioonilise ja piduliku sündmusega, kus minister tervitab õppeaasta alguse puhul nende kutsekoolide ja gümnaasiumite direktoreid, mis alluvad otse ministeeriumile.

Kui veel kümmekond aastat tagasi kuulus sellesse seltskonda 40-50 direktorit, siis tänu riigigümnaasiumite tekkele on nende arv kasvanud. Rapla gümnaasiumisse oli neid reedel, 4. septembril kogunenud julgelt sadakond.

Piduliku tseremoonia käigus tunnustati kogenud koolijuhte ning tervitati neid kes alles käesoleval aastal on direktoriametisse asunud. Haridus- ja teadusminister Mailis Reps rääkis, et see kokkusaamine toimub aastast aastasse erinevas koolis. “Me käime igal aastal erinevas koolis. Rapla oli nii värske, et eelmisel aastal elas veel sisse. Sel aastal oli hea siia tulla. Enamik koolijuhte on täna Rapla gümnaasiumis muideks esmakordselt,” rääkis Reps.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Sõnumid
Kõik uudised
Kuulutused