18.3 C
Rapla
Reede, 3 mai 2024
SportKaspar Kasarit tabas Rally Estonial ebaõnn

Kaspar Kasarit tabas Rally Estonial ebaõnn

Kaspar Kasari ja Jakko Viilo (Ford Fiesta R2) läksid Rally Estonial starti suurte lootustega, kuid oma parimat tulemust näidata ei saanudki.

Teisel võistluspäeval ehk laupäeval, 5. septembril starditi kolmandale kiiruskatsele, kuid siis tabas Raplamaa juurtega sõitjat ebaõnn. Rajale oli sattunud kivi, millele Kasari pihta sõitis. Ta ütles, et tegemist ei olnud sõiduveaga, vaid see oli puhas ebaõnn. Sõitu suudeti siiski jätkata, ehkki vigase autoga. Samas oli selleks hetkeks juba selge, et ülejäänud võistlus on puhtalt kogemuste hankimiseks, sest kõrgemad kohad jäid selgelt püüdmatuks.
Kasari rääkis, et nende tagant tuli veel üks auto, mis samale kivile otsa sõitis, kuid see ekipaaž pidi võistluse üldse katki jätma. Kasari ja Viilo sõitsid teise võistluspäeva lõpuni vigase autoga ning sealt edasi läks see OT tiimi kätte hooldusesse. “Pole midagi teha, selline on rallisport. Olen väga tänulik tervele OT hooldusmeeskonnale, kes minu auto korda tegid,” sõnas Kasari. Kokkuvõttes said Kasari ja Viilo RC4 võistlusklassis kümnenda koha.
“Meie jaoks on see väga suur kogemus. Terve ralli oli algusest lõpuni raske, aga samas ka hästi äge. Kummardus korraldajatele,” rääkis Kasari. Puhkepauside ajal jälgis ta pidevalt ka seda, kuidas kulgeb Ott Tänaku ja Martin Järveoja sõit. “Kogu aeg jälgisin. Nii palju kui võimalust oli. Väga hea meel on, et Tänak suutis Rally Estonia võita ja samas teenida ka esimese võidu Hyundaiga,” sõnas Kasari.
Juba varem oli Kasari öelnud, et WRC rallil osalemine oli tema jaoks unistuse täitumine ning veelgi erilisemaks tegi selle kogemuse sõitmine kodusel Eesti rajal. Nüüd aga läheb töö edasi järgmiste sõitude nimel. 9. ja 10. oktoobril on kavas Saaremaa ralli. Kui just koroonapiirangute tõttu midagi ei muutu, lähevad Kasari ja Viilo starti ka seal.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare