22.2 C
Rapla
Laupäev, 18 mai 2024
SportKohila staadion võõrustas heitjate seeriavõistlust

Kohila staadion võõrustas heitjate seeriavõistlust

On kujunenud tavapäraseks, et heitjate seeriavõistluse finaaletapp toimub just Kohila staadionil. Nii läks ka tänavu. Võistlus peeti laupäeval, 5. septembril ning kavas olid vasaraheide, odavise, kuulitõuge ja kettaheide.
Päeva kõige säravama tulemuse eest hoolitses vasaraheitja Kati Ojaloo. Hiljuti püstitas ta Soomes uueks Eesti rekordiks 71.50. Ka Kohilas lendas vasar kaugele, kuigi 70 meetri piirist jäi õige napilt puudu. Tema parim tulemus oli laupäeval 69.94. Ühtlasi tähistab see Kohila staadioni uut rekordit. “Ma ei pannud endale üldse mingeid pingeid. Mõtlesin, et kui 67 täna heidan… mingit hullu pinget ei olnud, selles mõttes olen megarahul. Täna see 69.94 ei olnud täiuslik heide. Seal on päris palju veel puudu,” lausus Ojaloo pärast võistlust ERR-ile.
Võistlusele lisas eksootikat Jamaika kuulitõukaja Ashinia Miller. Oma kuuest katsest lennutas ta kuuli kõige kaugemale neljandal katsel. Tulemus 19.91. Palju ei jäänud puudu ka 20-meetrisest katsest.

Meeste kettaheites asusid duelli pidama Martin Kupper ja Priidu Niit. Vahetult enne võistluse algust hakkas sadama ning see jättis tulemustele selge pitseri. Kuuekümne meetri piir jäigi ületamata. Martin Kupperi võidutulemus oli 59.69 ning Priidu Niit sai teise koha tulemusega 57.86.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare