7.7 C
Rapla
Pühapäev, 2 okt. 2022
spot_imgspot_img

Pärast kuut ala juhib maakonna suvemänge Rapla vald

Pühapäeval, 6. septembril tehti Kohilas algust Raplamaa XXIX suvemängudega. Esimese kuue ala järel hoidis esikohta Rapla vald, kellel on kirjas kolm alavõitu – võrkpall, petank ja juhtkonnavõistlus.

Tõele au andes jäädi petankis siiski esikohta jagama Kehtna vallaga. Rapla Maakonna Spordiliidu peasekretär Rein Pajunurm selgitas, et mõlemale määrati 1.-2. koht. Muud võimalust korraldajad ei näinud, sest kui kaks võistkonda saavutasid võrdse tulemuse, antigi välja kaks esimest kohta.
Pendelteatejooksus ja naiste kergejõustikus saavutas esikoha Kohila vald. Üks alavõit on kirjas ka Märjamaa vallal, kes oli parim meeste kergejõustikus. Just meeste kergejõustikus on olnud senistest aladest ka kõige rohkem osalejaid ehk 50. Siiski on väga võimalik, et see tulemus löödi üle teisipäeva, 8. septembri õhtul toimunud discgolfi võistlusel, kuhu oli registreerunud 90 osalejat. Kahjuks ei ole võimalik selle võistluse tulemusi siinkohal edastada, sest see lõppes pärast lehe trükkiminekut.
Suvemängud koosnevad kokku kümnest alast. Peale discgolfi on kavas laskmine, orienteerumine ja MTB rattakross. Kui need alad saavad peetud, selgub ka üldvõitja. Tegelikult on praeguse seisuga veel pooleli ka Raplamaa tänavused talimängud, mis said alguse veebruaris. Põhjus seisneb selles, et niipea kui märtsis koroonapiirangud kehtestati, tuli need päevapealt katkestada. Rein Pajunurm ütles, et praeguste plaanide kohaselt soovitakse siiski lõpuni teha ka talimängud.

spot_img
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
5,680JälgijatLike
1,179JälgijatFollow

Viimased uudised