1.3 C
Rapla
Teisipäev, 25 jaan. 2022
Podcast

Maadlusklubi Juhan võttis kaks võitjakarikat Eesti meistrivõistlustelt

Harri Koiduste

Laupäeval, 12. septembril peeti Jõgeval Eesti meistrivõistlused vaba-, naiste- ja kreeka-rooma maadluses täiskasvanute vanuseklassile. Maadlusklubi Juhan esindas seekord neli neiut ja kaheksa noormeest ning meest.

Naistemaadluses võitsid meie neiud kaks hõbemedalit: -50 kg kaalus Triinuly Veimann ja -57 kg Nele Nisumaa. Helen Truber võitis pronsmedali -53 kg kaalus. Neljanda koha sai Kätlin Sikk -57 kg kaalus. Naistemaadluses tuli maadlusklubile Juhan jällegi esikoht. Tüdrukud on 2020. aastal võitnud kõik vanused – 15-aastased, kuni 17-aastased ja kuni 20-aastased ning nüüd ka täiskasvanud. Õnnitlused meie neiudele!

Ka mehed võitsid üle mitme aasta meeskondliku esikoha kreeka-rooma maadluses. Eesti meistriks tuli raskekaalus Heiki Nabi. Teised kohad võitsid kuni 87 kg kaalus Andreas Välis ja kuni 97 kg Raido Liitmäe ning samas kaalus võitis kolmanda koha Margus Soome. Neljanda koha võitis kuni 87 kg kaalus Hannes Välis ja viiendad kohad kuulusid kuni 67 kg kaalus Philip Abtile ning Urmis Veimannile raskekaalus. Veel kuulus võistkonda Taavi Tikerpalu. Vabamaadluses võitis Taavi Tikerpalu kuni 79 kg kaalus neljanda koha ja Philip Abt -70 kg 5. koha.

spot_img
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
5,680JälgijatLike
1,179JälgijatFollow

Viimased uudised