spot_img
-4 C
Rapla
Teisipäev, 6 dets. 2022
spot_imgspot_img
UudisedSotsiaalminister tunnustas Kohila korrakaitsespetsialisti Valeri Tõrikut

Sotsiaalminister tunnustas Kohila korrakaitsespetsialisti Valeri Tõrikut

Sotsiaalminister Tanel Kiik tunnustas septembri alguses vanemaealisi, kes kevadise eriolukorra ajal COVID-19 kriisiga toimetulekuks oma panuse andsid.

„Käesolev aasta on COVID-19 leviku tõttu muutnud meie kõigi tavapärast elukorraldust ning oleme pidanud kohandama oma harjumusi, mõtlemist ja käitumist. Ministeeriumil on hea meel tänada 31 vanemaealist, kes tegid eriolukorra ajal suure pühendumusega tööd ning abistasid neid, kes seda kõige rohkem vajasid,“ ütles sotsiaalminister Tanel Kiik. „Tunnustamisväärselt on kõik need inimesed oma kogukonnas silma paistnud, teisi toetanud ja abistanud ning inspireerinud ka teisi kogukonnaliikmeid.“

Tunnustati inimesi olenemata sellest, kas panustati ametialaselt või vabatahtlikult. Tunnustatute seas on tervise- ja sotsiaalvaldkonna töötajaid, kelle hulgas on nii koduhooldustöötajaid, tegevusjuhendajaid, õdesid, perearste kui ka asenduskodude töötajaid. Samuti kohaliku omavalitsuse korrakaitsetöötaja, sotsiaaltranspordi bussijuht ja mitmed vabatahtlikud.

Sotsiaalministeerium korraldab igal aastal augustis traditsioonilise sotsiaalministri vastuvõtu, et tunnustada silmapaistvaid vanemaealisi. Sel aastal otsustati COVID-19 haigestumiste arvu tõusu tõttu iga-aastane tänuüritus ära jätta ning kõigile tunnustuse pälvinutele saadeti tänukiri koos meenega koju posti teel.

Raplamaalt sai ministri tunnustuse Kohila valla korrakaitsespetsialist Valeri Tõrik. „Valeri oli terve eriolukorra aja vallamajas tööl ning täitis oma tööülesandeid hoole ja pühendumisega. Ta osales Raplamaa kriisikomisjoni töös, olles igati nõu ja jõuga abiks lahenduste leidmisel. Valeri teeb tihti rohkem, kui tema tööülesanded nõuavad. Ta on aktiivne ka väljaspool tööaega ning eriolukorra vältel selgitas vallakodanikele reegleid ka siis, kui ei viibinud tööpostil. Valeri on Kohila vallas töötanud alates 2006. aastast ning seetõttu tuntud ja austatud ka vallakodanike seas. Hommikuti tööle tulles oli Valeri positiivne ning tervitas kolleege toetava ja innustava sõnaga, et leevendada eriolukorrast tulenevaid pingeid,” kirjeldab teda tööandja.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Sõnumid
Kõik uudised
Kuulutused