Avis Utilitas Rapla alustas kariksasarja veenva võiduga

0
66
Foto: Siim Solman

Rapla korvpalliklubi

Avis Utilitas Rapla korvpallimeeskond alustas esmaspäeva, 21. septembri õhtul ametlikult 2020/2021 hooajaga. PAF Superkarika turniiril võideti võõrsil Tamsalu LosToros/TalTechi meeskonda 98:63. Eesootavaks kodumänguks kindlustati seega eduseisuks 35 punkti.
Mängu esimesel veerandajal osutas tavapäraselt meeste esiliigas mängiv kodumeeskond südikat vastupanu, Los Toros tabas hästi ja punktiskoor tablool oli ühtlane, kord üks, siis teine punktiga peal. Esimese veerandaja lõpuks oli Rapla haaranud initsiatiivi ja 23:18 mindi vastu pausile. Meeskond oli saanud kätte rütmi, mille pealt oli hea edasi minna ka järgmisel veerandajal. Pall liikus, kaitse pidas ja poolajaks oli välja võideldud 20-punktiline eduseis 59:39.
Ka teisel poolajal hoidis meeskond ühtlast taset, kõik mehed andsid väljakul oma panuse ja lõppseisuks vormistati 35-punktiline eduseis 98:63. Rapla kõige kõvem skooritegija oli Gregor Ilves, kogudes 20 punkti. Lisaks võttis mängumees 4 lauapalli ja 3 vaheltlõiget. Wajid Aminu lisas 17 punkti, võttis 12 lauapalli ja blokeeris 3 vastase viset. Kahekohalise punktisumma kogusid ka Tom Kaldre 14 p, Mario Ihring 13 p, Marek Ruut 12 p ja kapten Roberts Freimanis 11 p.
Karikamängude süsteemis liigub turniiritabelis edasi kahe mängu kokkuvõttes edukam meeskond. Teine karikamäng sama vastasega toimub juba laupäeval, 26. septembril. Sellel aastal peetakse hooaja esimene kodumäng vastvalminud Märjamaa spordihoones.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare