-2.3 C
Rapla
Reede, 19 apr. 2024
SportMaakonna suvemängudel saavutas esikoha Rapla vald

Maakonna suvemängudel saavutas esikoha Rapla vald

Keava mägedes sõideti laupäeval, 19. septembril KoMo rattasarja seitsmes etapp, mis oli ühtlasi Raplamaa suvemängude viimane osavõistlus. Keava metsade vahel sai lõplikult selgeks, et tänavuste suvemängude esikoha võitis Rapla vald.
Kokku võisteldi kümnel alal, millest Rapla võttis viis alavõitu. Need olid võrkpall, MTB rattakross, laskmine, orienteerumine ja juhtkonnavõistlus. Vastavalt turniirisüsteemile kogusid Rapla valla esindajad 98 punkti. Teise koha saavutas Kohila vald (90), kes võttis alavõidud discgolfis, pendelteatejooksus ja naiste kergejõustikus. Kolmandaks tuli Kehtna vald (76) alavõiduga petankis. Märjamaa vald jäi 67 punktiga neljandaks ning võttis sealjuures ühe alavõidu meeste kergejõustikus.
Kõige osavõtjaterohkem ala oli laskmine, millest võttis osa 91 inimest. Teisel kohal oli discgolf 65 ja kolmandal kohal meeste kergejõustik 50 osalejaga. Kokku tehti tänavustel Raplamaa suvemängudel 435 starti. Ei saa küll öelda, et ka osalejaid oleks sama palju olnud, sest mitmed võistlejad tegid kaasa rohkem kui ühel alal.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare