6.1 C
Rapla
Esmaspäev, 3 okt. 2022
spot_imgspot_img

Raplamaa JK mängis eduseisu maha ja teenis valusa kaotuse

Raplamaa JK võõrustas pühapäeval, 27. septembril Eesti meistrivõistluste teises liigas Rapla kesklinna staadionil Tallinna JK Piraaja meeskonda. Kodumeeskond läks esimesel poolajal 2:0 juhtima, kuid ei suutnud eduseisu hoida. Tallinna JK Piraaja lõi kolm väravat vastu ning võitis kohtumise 3:2.

Mõlemad Raplamaa JK väravad lõi esimesel poolajal Viljo Sinikas. Esimene neist sündis 24. ja teine 35. minutil. Vastaste esimese värava autor oli Tristan Krass 37. minutil. Esimene poolaeg lõppeski Raplamaa JK eduseisul 2:1. Tähelepanuväärne oli see, et kodumeeskond teenis esimesel poolajal ka penalti, kuid Teet Kallaste löök lendas üle värava. Teisel poolajal oli külaliste poolelt kaks korda täpne Rene Prans ning 2:3 kaotus oligi tõsiasi.

Raplamaa JK peatreener Alo Bärengrub ütles, et 2:0 eduseisust kaotamine oli valus nii mängijatele kui ka treenerile. „Ütlesin ka mängijatele, et tunnen osaliselt süüd enda peal. Võib öelda, et läksin vahetustega alt. Tahtsin mängijaid roteerida, sest meil on kolmapäeval juba uus mäng ees, aga vahetused lõhkusid meie mängurütmi,” sõnas Bärengrub. Eksitud penalti kohta ütles peatreener, et seda ta suureks probleemiks ei pea – eksimusi penaltilöömisel tuleb ikka ette. Suurema probleemina tõi ta välja, et kuigi mängus avanes palju väravavõimalusi, jättis resultatiivsus soovida.

Raplamaa JK jaoks oli tegemist hooaja kaheksanda kaotusega. Ühtlasi on teenitud üheksa võitu ja kaks viiki. Seega on kogutud 29 punkti, mis annab teise liiga lõuna/lääne piirkonna turniiritabelis seitsmenda koha. Kokku on liigas võistkondi 14 ning hooaja lõpuni jääb seitse vooru.

Pühapäevases kohtumises jooksid Raplamaa JK eest väljakule Martin Tilk (vv), Kaupo Kantsik, Teet Kallaste, Pärtel Aviste, Ravel Toome, Priit Põldmaa, Ken Krister Maalinn, Viljo Sinikas, Ahto Liivamäe, Sten Kenert Maalinn ja Hendrik Väli. Teisel poolajal sekkusid vahetusest Erich-Raimond Stepanjuga, Karl Tamme, Kristjan Suurjärv ja Robin Kaljumäe. Kohtumisel oli 85 pealtvaatajat.

spot_img
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
5,680JälgijatLike
1,179JälgijatFollow

Viimased uudised