11.7 C
Rapla
Pühapäev, 8 sept. 2024
SportEidapere koolis toimus Popsport! Volleri neljavõistlus

Eidapere koolis toimus Popsport! Volleri neljavõistlus

Eidapere kooli õpilastel oli neljapäeval, 1. oktoobril eriti sportlik päev. Pärastlõunal viidi läbi Popsport! Volleri neljavõistlus, kus õpilased panid end proovile neljal spordialal.

Need olid joonejooks, istudes topispalli vise, hüppenööriga hüppamine ja kõhulihaste harjutus.
Kõik sel päeval koolis olnud õpilased kogunesid võimlasse, et anda endast parim. Meenutuseks sai iga õpilane nimelise diplomi koos kõigi sel päeval saavutatud tulemustega. Põhjused, miks selline võistlus just Eidapere koolis aset leidis, ulatuvad tagasi kevadesse, kui Eidapere kool osales Eesti Koolispordi Liidu korraldatud üritusel “Looduse kilomeetrid”. Selle eesmärk oli kutsuda õpilasi liikuma ning koguma kilomeetreid koduümbruse terviseradadel. Kogu Eestis osales projektis 36 kooliperet.
Kõigi projektis „Looduse kilomeetrid“ osalenud koolide seast, kes saatsid kokkuvõtte läbitud kilomeetritest hiljemalt 25. maiks, loositi välja kümme kooli, mis said vautšeri alusel soetada erinevat spordivarustust Popsport! kauplustest. Loosiõnn naeratas ka Eidapere koolile. Eelmisel neljapäeval toimunud Volleri neljavõistlus oli justkui boonus võidetud vautšerile.
Popsport! kaupluseketi vedaja ning võrkpallientusiast Tarmo Kajandi oli ise neljapäeval Eidaperes ning viis spordipäeva läbi. Ta rääkis, et sellised võistluspäevad motiveerivad lapsi oma füüsilist taset tõstma. Igaüks sai diplomi koos oma tulemustega ning see motiveerib lapsi loodetavasti järgmine kord veel paremat tulemust püüdma.
“Volleri neljavõistlus pakub õpilastele tegevus- ja saavutusrõõmu. Oluline on ka koolis ühise tunde tekitamine,” rääkis Kajandi. Neil õpilastel, kes neljapäeval puudusid, avaneb võimalus diplom välja teenida käesoleval nädalal. ”Võimalik, et nende nelja ala tegemisel tuleb välja ka mõni talent, kes praegu kuskil trennis ei käi. Vändra ega Rapla ei ole siit kaugel,” sõnas Kajandi. Lisaks Eidaperele oli Popsport! Volleri neljavõistlus teisipäeval, 6. oktoobril ka Võrumaal Mõniste koolis.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare