14.9 C
Rapla
Kolmapäev, 19 juuni 2024
KrimiPolitseinikud leidsid liiklusrikkujalt suures koguses narkootilist ainet

Politseinikud leidsid liiklusrikkujalt suures koguses narkootilist ainet

Politsei- ja piirivalveamet

24. septembril märkas politseipatrull Kalevi külas Seli-Koigi-Alu teel kahtlase sõidustiiliga sõiduautot Mercedes-Benz ning pidas selle kontrolliks kinni. Kontrolli käigus tuvastasid politseinikud, et autot juhtinud 26-aastasel mehel puudub vastava kategooria sõiduki juhtimise õigus ning tal on alkoholi tarvitamise tunnused.
Rapla politseijaoskonna juhtivuurija Jaan Aas ütles, et meest on ka varem juhtimisõiguseta autoroolist tabatud. “Seetõttu pidasime ta süstemaatilise juhtimisõiguseta sõitmise eest kahtlustatavana kinni,” sõnas Aas. Turvakontrolli käigus leidsid politseinikud mehe jope taskust kahtlast ainet.
“Selgitasime välja, et tegu on amfetamiiniga ja mees omas seda suures koguses,” lisas Aas. Mehe suhtes alustati kriminaalmenetlust nii suures koguses narkootilise aine käitlemise kui ka korduva juhtimisõiguseta sõitmise eest.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare