22.2 C
Rapla
Laupäev, 18 mai 2024
SportRapla võistlustantsija tuli Eesti meistriks

Rapla võistlustantsija tuli Eesti meistriks

Alari Liiv, tantsuklubi Mustang treener

Möödunud nädalavahetusel toimusid Tallinnas Hilton Park Hotellis Eesti meistrivõistlused standardtantsudes. Rapla tantsuklubi Mustang tantsija Rosanna Aru (Rapla Vesiroosi kooli õpilane) tuli koos uue paarilise Aron Uiboga Põlva tantsuklubist Maarja laste 1 vanuseklassis (kuni 9-aastased) Eesti meistriks.
Võistluste raames toimusid ka Tallinna lahtised meistrivõistlused, seega riputati neile kaela ka Tallinna meistri medalid. Tantsupaar alustas koos treenimist käesoleva aasta suvel ning hoolimata elukohast Eestimaa eri otsas suutsid nad leida võimaluse ühiselt treenida ning saavutada suurepärased tulemused.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare