-0.6 C
Rapla
Teisipäev, 19 märts 2024
SportRaplamaa JK rahvaliiga tegemised

Raplamaa JK rahvaliiga tegemised

Marko Kaldma, Raplamaa jalgpallikool

Vahepeal häid uudiseid ka rahvajalgpallist. Raplamaa JK rahvaliiga võistkond mängib 2020. aasta hooajal B-taseme turniiril. Alagrupi võit kaheksa võidu, ühe viigi ja ühe kaotusega tõi edasipääsu veerandfinaali koos seitsme teise võistkonnaga, kes samuti enda alagrupi võitsid.
Loosi tahtel saime veerandfinaali vastaseks Kurtna JK ning õnnestus saada ka kodumängu õigus. Laupäeval, 3. oktoobril panimegi koduväljakul palli mängu. Külalised asusid kiirelt 2:0 juhtima, kuid äkki hakkasime aina rohkem mängu domineerima ja enne poolajale minekut lõimegi esimese värava.
Täielik pööre tuli mängu teisel poolajal, kui 55. mänguminutil viigistas Mihkel Maltsar tulemuse ja juba järgmisel minutil viis meid ka juhtima. Nüüdseks olime sõiduvees. Momente aina tekkis ning 64., 77. ja 80. minutil löödud pallid saidki ilusti vastase väravavahi selja taha paigutatud.
Poolfinaali vastaseks loositi meile selline tore võistkond nagu FC Puhkus Mehhikos ning mäng toimub juba sel pühapäeval kell 18.30 Rapla kunstmurustaadionil.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare