12.2 C
Rapla
Neljapäev, 20 juuni 2024
SportAvis Utilitas Rapla jaoks on karikasari lõppenud

Avis Utilitas Rapla jaoks on karikasari lõppenud

Eile õhtul toimus Avis Utilitas Rapla meeskonna kodumäng Tallinna Kalev/TLÜ vastu Sadolin spordihoones. Kodusaal ja fännide toetus sel korral võidule ei aidanud ning Raplal tuli vastu võtta kaotus seisuga 79:90.

Tegemist oli PAF Superkarika teise 1/4 finaaliga. Seekordne mäng oli küll tasavägisem kui esimene kohtumine Tallinnas, kuid eduseis oli siiski suurema osa mängust vastastel. Poolajale läks vastasmeeskond viiepunktiline eduga, mis mängu lõpuks oli kasvanud 11-punktiliseks. See tähendab, et karikasari on selleks hooajaks Rapla meeskonna jaoks lõppenud.

Vastased vedas võidusadamasse B.Raley-Ross, kelle kontole kogunes väga hea visketabamuse juures 42 punkti, 9 lauapalli ja 6 resultatiivset söötu.

Avis Utilitas Rapla meeskonna edukaim punktitooja oli 25 punkti ja 9 lauapalliga Fahro Alihodzic. Al-Wajid Aminu viskas 12 ja Roberts Freimanis 11 punkti. Mario Ihringu kontole kogunes 11 resultatiivset korvisöötu.

Järgmine kodumäng on juba Eesti-Läti liiga oma ja leiab aset 13. oktoobril kui võõrustatakse TalTech korvpallimeeskonda.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare