-2.3 C
Rapla
Esmaspäev, 29 nov. 2021

Rapla avas Eesti-Läti korvpalliliiga hooaja võiduga

Täna algas Avis Utilitas Rapla meeskonna jaoks PAF Eesti-Läti korvpalliliiga hooaeg. Selleks sõideti Rakverre, et palliplatsil Rakvere Tarvaga mõõtu võtta. Kuigi esimene mäng peeti maha võõrsil, siis toodi sellest hoolimata võit koju.

Esimese veerandaja lõpuks oli tablool seis 20:20. Teisel veerandajal võttis Rapla ohjad enda kätte ja mäng enam nii tasavägine ei olnud. Poolajale läks Rapla meeskond juba 14-punktilise eduga. Mäng lõppes seisuga 81:89 Avis Utilitas Rapla kasuks.

Kõige enam punkte kogus Rapla meeskonnale Saimon Sutt, kelle arvel oli 20 punkti, 9 lauapalli ja 7 resultatiivset söötu. Fahro Alihodzic lisas omalt poolt 19 punkti ja 11 lauapalli ning Roberts Freimanis 18 punkti ja 7 lauapalli.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
5,680JälgijatLike
1,159JälgijatFollow

Viimased uudised