11.2 C
Rapla
Neljapäev, 21 okt. 2021

Kehtna KHK sügisjooksul oli 90 osalejat

Mariliis Vest

7. oktoobril toimunud sügisjooks oli Kehtna kutsehariduskeskuses järjekorras juba neljakümnes. Päikeselise sügisilmaga silkas rajale üheksakümmend jooksusõpra.

Esmakordselt pika ajaloo vältel oli sügisjooksu start kooli tehnikamaja ees, sest peamaja ümbritsevad veel tellingud. Selle tõttu muutus rada ka mõnesaja meetri võrra pikemaks. Nagu traditsiooniks saanud, läbivad nii noormehed kui ka mehed kümnekilomeetrise ning neiud ja naised viiekilomeetrise raja. Noormeeste parim oli sel korral ehitusvaldkonna õpilane Jaan Johannes Randla tulemusega 48.25, teisele ja kolmandale kohale tulid mootorsõidukitehnikud Georg Metsallik (50.41) ning Virgo Juurik (55.49).

Neiude seas tänavu suuri jooksusõpru ei olnud ning kõnniga saabus esimesena finišisse IT-õpilane Bella Kurg (49.15), teisena Laura Kase kokanduse erialalt tulemusega 49.23 ning pronksmedali sai kokaõpilane Marleen Murumets ajaga 50.49.

Sügisjooksust on osa võtma oodatud ka õpetajad ning spordisõbrad väljastpoolt kooli. Meeste arvestuses võttis esikoha Indrek Kraus tulemusega 45.20, hõbemedali sai Ivo Kraus (55.44) ning kolmandale kohale tuli Raimo Salin (1:10.11). Naiste seas näitas parimat tulemust Kristel Kraus (28.35), teisena lõpetas Kehtna KHK koka eriala õpetaja Eline Villig ning kolmandana õpetaja Reelika Laes (33.43).

Kehtna KHK sügisjooks kandis alguses nime Paluküla-Kehtna pikamaajooks (1978-1984), mis nimetati seejärel ümber Lelle-Kehtna maanteejooksuks (1985-2003). Alates 2004. aastast kannab võistlus sügisjooksu nime. Kümne kilomeetri distantsi parim aeg on ajaloos olnud 32.00. Kehtna KHK kehalise kasvatuse õpetaja Ruth Kase sõnul on tipphetkedel olnud jooksjaid üle saja, siis toimusid Kehtnas ka lastejooksud. Aastatega on vähemaks jäänud aga välisvõistlejaid, kuid igal aastal leidub Kase sõnul ikka häid sportlasi, kes omavahel tõsisemalt mõõtu võtavad.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
5,680JälgijatLike
1,159JälgijatFollow

Viimased uudised