3.8 C
Rapla
Esmaspäev, 3 okt. 2022
spot_imgspot_img

Maastikuteatejooksu võistlusest võtsid osa seitsme kooli õpilased

Laine Rokk

Koolinoorte maastikuteatejooksu võistlus peeti Rapla Kesklinna kooli staadioni ümbruses 29. septembril. Võistlejaid võttis vastu lipuehtes staadion. Osales seitsmest koolist 15 võistkonda kokku 145 koolinoorega. Kavas oli pendelteatejooks ja maastikuteatejooks. Kõik osalejad said medali, võitjad karika.

I grupp

Koolid 10.-12. klassidega (arvesse läksid 2 teatejooksu kohapunktid)

1. Kohila G (Helena Kurjama, Anet Ilustrumm, Annabel Vinnal, Marite Suurmäe, Mari-Ly Talas, Robi Vanem, Siim Kaarel Maasalu, Artur Skatškov, Sander Visser, Markus Ladoga, esindaja õp Kaur Heinaru) 22 p

II grupp

Koolid 1.-9. klasside õpilaste arvuga 300 ja rohkem (arvesse 4 teatejooksu kohapunktid)

1. Rapla KK (Laurete Härmask, Saara Sofia Tammepuu, Lisanne Valdmets, Joonas Voksep, Aleksander Grünthal, Simon Timmo, Marko Vain, Kärt Kõiv, Anneloore Mõttus, Mathias Marcus Libert, Marten Randmaa, Oliver Kuusmaa, Karmo Kilk, Karl-Joonas Romulus, Kaspar Krill, Ketlin Kõiv, Katri Rüüson, Berit Täpsi, Majandra Liis Pitkanen, Angela Muddi, esindaja õp Jaak Liivandi) 40 p

2. Rapla VK (Eliise-Terttu Kaikonen, Loviise Mölder, Jasmin Pall, Sandra Suvi, Amanda Väljamats, Roosmarii Pesor, Tom Laurimaa, Stegor Bogdanov, Andreas Pilt, Jan Torjus, Robin Kadarik, Enrico Niit, Helerin Peterson, Emma-Mia Küttis, Heleri Pajuväli, Sandra Kala, Henriethe Olonen, Grete Korsen, Rico-Robin Rikk, Renar Asi, Janar Loorents, Rasmus Jakk, Kristo Ehrenpreis, Markus Kaljund, võistkonna esindaja õp Risto Ütsmüts) 32 p

3. Kohila G (Grete Einmann, Marta-Ann Heinaru, Katariina Kabel, Kristiine Kabel, Triine Saare, Brigita-Maria Kombe, Villem Suuroja, Karel Soans, Mattias Peetre, Gregor Jasson, Mihkel Olo, Elis Vahtmäe, Kea Kristiin Laanmets, Ruth Hansar, Emma Pütsep, Rebecca Pent, Rasmus Piisang, Deivid Dorch, Paul Mihkel Maasalu, Toren Holder Vahesaar, Henri Vanem, Oscar Kukkur, võistkonna esindaja õp Kaur Heinaru) 32 p

III grupp

Koolid 1.-9. klasside õpilaste arvuga 80-299 (arvesse 4 teatejooksu kohapunktid)

1. Kaiu PK (Taavi Talvoja, Germo Maasel, Ragnar Tuberik, Isabel Muna, Karolin Metssalu, Mirjam Liivand, Ingrid Saar, Kait Rosenberg, Laur Liira, Bert Joosep Panker, Germo Kaljuste, Keidi Hunt, Irene Saar, Laura Kallaste, Karoliina Emiilie Rosenberg, esindaja õp Agur Asperk) 40 p

2. Hagudi PK (Marten Piirsalu, Lauri Karu, Albert Lepasepp, Liis Raja, Keiti Tasane, Lisete Kirs, Georg-Heinrich Hürden, Kevin Meriküla, Rasmus Hallop, Sandra Savi, Janete Kitsapea, Anete Mirell Pärnapuu, esindaja Tarmo Härma) 40 p

IV grupp

Koolid 1.-9. klasside õpilaste arvuga alla 80 + algkoolid (arvesse 4 teatejooksu kohapunktid)

1. Eidapere K (Ly-Sandra Eeron, Lizette Vilbas, Allan Tugo, Anna Kreete Kotenko, Cristofer Zubko, Enri Vendelin, Andreas Idvand, Egon Sinijõe, Kristjan Kuusk, Öösike Aidla, Tairo Roosioks, Elis Koppel, Carola Raidmäe, õp Luule Sulg) 44 p

spot_img
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
5,680JälgijatLike
1,179JälgijatFollow

Viimased uudised