5.7 C
Rapla
Kolmapäev, 24 apr. 2024
SportMedalid välihooaja viimasel vibuvõistlusel

Medalid välihooaja viimasel vibuvõistlusel

Anneli Viher

3. oktoobril toimus välihooaja viimane vibuvõistlus “Lumemängud”, kus osales ligi 50 võistlejat. Vibuklubi Ilves laskurid on jätkuvalt tublid ning noortega käib töö nii Valtus kui ka Järvakandis.

Sportvibu meeste klassis saavutas Karl Kivilo pronksmedali, Aivo Agu neljanda koha; sportvibu naiste klassis pidi juunioride klassi laskur Triinu Lilienthal tunnistama sel korral koondisekaaslase Laura Nurmsalu paremust ning Triinule hõbemedal. Sportvibu noorte tüdrukute klassis uuendas Nora Haas hooaja tipptulemust ning teenis kuldmedali.

Sportvibu tidettide klassis saavutas Mikk Mihkelson kolmanda koha, tüdrukute hulgas võitis Kairid Eleen Sinikas kulla, Lisette Marie Gold pronksmedali, Ketter Silt 5., Madli Grace Uwase Kõrtsini 6., Karoline Kivilo 7., Lisandra Aava 8. ja Agnes Ansip 9. koha. Eve Kivilo võitis sportvibu veteranide hulgas kuldmedali ja Dean Alberga sportvibu 30 meetri grupis hõbemedali.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare