0 C
Rapla
Esmaspäev, 17 jaan. 2022

Politseiteated


Kohila vald

11. oktoobril sai politsei teate, et Aespa alevikus tõukas hoovis tekkinud tüli käigus 43-aastane mees oma 38-aastast abikaasat.


Märjamaa vald

6. oktoobril kella 11.23 ajal juhtus liiklusõnnetus Märjamaal Pärna tänaval, kus 22-aastane mees juhtis kaubikut Citroen Jumper ja ei andnud teed peateel liikuvale sõiduautole Citroen Berlingo, mida juhtis 57-aastane mees, ning toimus kokkupõrge. Üks juht toimetati Põhja-Eesti Regionaalhaiglasse.

Rapla vald
8. oktoobril kella 19 ajal juhtus liiklusõnnetus Raplas Viljandi mnt 77 juures, kus 33-aastane mees sõitis sõiduautoga Volkswagen Passat otsa ülekäigurajal teed ületavale 7-aastasele poisile. Jalakäija toimetati Rapla haiglasse.

10. oktoobril kella 4 ajal sai politsei teate, et Raplas Kauba tänaval meelelahutusasutuse juures tungisid seni tuvastamata mehed kallale kahele 23-aastasele mehele, kes mõlemad said viga.

10. oktoobril sai politsei teate, et Raplas Kauba tänaval lõi 19-aastane mees 31-aastast naist.


Sotsiaalmeedias peteti raha välja

12. oktoobril alustati kriminaalmenetlust selles, et käesoleva aasta suvest kuni sügiseni peteti Raplamaal elavalt naiselt sotsiaalmeedias kelmuse teel raha välja. Naisega võeti ühendust Facebookis ning paluti abi paki transportimisel, misjärel hakati paki eest raha nõudma. Naine kandis suvest sügiseni erinevatel aegadel talle saadetud kontole kokku 10 400 eurot.

Politsei- ja piirivalveamet

Päästeteated

Lõkkes põletati ehitusjäätmeid

7. oktoobril kell 14 teatati häirekeskusele lõkkest, milles põletatakse keskkonnaohtlikke aineid nagu plast, kile ja penoplast. Lähemal uurimisel selgus, et juba mitmendat päeva põletatakse ehitusjäätmeid, millest levib naabruskonda must suits. Päästjad tegid inimestele selgitustööd, et lõkkes tohib põletada ainult kuiva puitu, oksi, immutamata puitu, kiletamata pappi ja paberit ning muud töötlemata looduslikku materjali. Mööblit, immutatud või värvitud puitu, rehve, plasti või riideid ei tohi lõkkesse visata, kuna nende põletamise korral on tegemist otsese looduse ja inimeste mürgitamisega.

Värvitolm süttis

9. oktoobril kell 7.42 teatati häirekeskusele, et Rapla vallas Lipametsa külas on tulekahju. Maja seina ääres asunud 2 x 3 m mõõtmetega kasti sees on ise põlema süttinud värvitolm. Päästjad likvideerisid põlengu ning andsid inimestele juhised kasti äraviimiseks.

Autoõnnetus Hagudis

12. oktoobril kell 9.17 teatati häirekeskusele liiklusõnnetusest Rapla vallas Hagudi külas. Autode kokkupõrke tulemusel oli tee autojuppe ja klaasikilde täis. Päästjad puhastasid tee ohutu liiklemise tagamiseks.

Lääne päästekeskus

spot_img
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
5,680JälgijatLike
1,179JälgijatFollow

Viimased uudised