spot_img
4.9 C
Rapla
Reede, 24 märts 2023
KrimiPolitseiteated

PolitseiteatedKehtna vald
13. oktoobril sai politsei teate, et Kehtna vallas varastati kolm traktori akut ja traktoritest umbes 100 liitrit diislikütust. Vargusega tekitatud kahju on ligi 350 eurot.

Märjamaa vald

17. oktoobril sai politsei teate, et Märjamaa vallas kasutas 20-aastane mees omaniku loata elumaja ette pargitud sõiduautot Citroen. Politseinikud tuvastasid sõiduki asukoha ja tagastasid selle omanikule. Juhtimisõiguseta ja alkoholi tarvitanud 20-aastane mees peeti juhtunus kahtlustatavana kinni.

Rapla vald

15. oktoobril alustati kriminaalmenetlust selles, et nädala alguses lõi 43-aastane mees Rapla vallas korteris oma 39-aastast elukaaslast.

Politsei- ja piirivalveamet

Päästeteated

Laps pääses vigastusteta

13. oktoobri pärastlõunal kell 17.45 said päästjad väljakutse Märjamaa valda Tiduvere külla. Lapsed mängisid kolmekesi silorullide vahel peitust ning mänguhoos vajus üks tüdrukutest sügavale rullide vahele, jäädes sinna lõksu. Kümneaastane sõbranna reageeris õnnetusele väga täiskasvanulikult. Ta ei hakanud kartma, vaid asus aitama hätta jäänud sõpra. Tal oli kaasas telefon, millega ta kohe häirekeskuse numbrile helistas ning abi kutsus. Häirekeskusele suutis ta anda konkreetset, täpset ja kiiret infot kogu päästemeeskonna sõitmise aja ning tänu tema südikale tegutsemisele ja juhendamisele jõudis päästemeeskond kiiresti abivajajani. Vana-Vigala vabatahtlikud ning Märjamaa kutselised päästjad liigutasid silorullid eemale ning vabastasid tüdruku. Kiirabi kontrollis lapse tervisliku seisundi üle ning õnneks pääses laps õnnetusest vigastusteta.

Rehvitükid lõhkusid autot

16. oktoobril kell 18.52 said päästjad väljakutse Märjamaa valda Haimre külla, kus sõiduteel olid reka purunenud rehvitükid, mis ohustasid liiklejaid. Kaks autot olid neist üle sõitnud, millest üks sai kahjustada ning edasi sõita enam ei saanud. Päästjad korjasid liiklust ohustavad rehvitükid maanteelt kokku. Kahjustada saanud auto omanik pöördus kindlustusseltsi poole.


Liinibuss sõitis otsa põdrale

19. oktoobril kell 19.08 teatati häirekeskusele, et Märjamaa vallas Konuvere külas sõitis liinibuss otsa põdrale. Inimesed õnnetuses kannatada ei saanud, põder kahjuks hukkus. Kokkupõrke tagajärjel kadus vool kogu bussist, esiklaas purunes ning mootor seiskus. Päästjad alustasid liikluse reguleerimisega, põdra teelt eemaldamisega ning aitasid bussijuhil bussi remontida. Inimesed võttis peale teine liinibuss ning viis sihtpunkti, põdraga tegelesid jahimehed edasi ning buss suutis liikuda ära omal jõul.


Lääne päästekeskus

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Sõnumid
Kõik uudised
Kuulutused