11.6 C
Rapla
Neljapäev, 28 märts 2024
SportRapla pidi tunnistama Pärnu Sadama paremust

Rapla pidi tunnistama Pärnu Sadama paremust

Rapla korvpallikool

Pühapäeval peetud Paf liiga teises kodumängus pidi Avis Utilitas Rapla meeskond tunnistama Pärnu Sadama paremust 86:79.

Esimene veerandaeg kulges mõlema meeskonna jaoks ühtlaselt punkte kogudes. Pärnakate järjestikused korvid veerandaja lõpus aitasid neil pausile minna 7-punktilises eduseisus. Teisel veerandajal panid vastased edasi samasuguse hooga nagu esimesel, Rapla mehed olid aga hädas palli korvi toimetamisega. Nõnda mindigi poolajale Rapla poolt vaadatuna suhteliselt nutuses seisus 30:48, ehk 18-punktilise vahega.

Pigem pikaks veninud poolajakoosolek andis ehk aega mänguplaanides korrektuure teha. Kuigi teise poolaja alguses oli tablool veel näha suurimat punktivahet (-24 p), leidis Avis Utilitas Rapla kolmanda veerandi keskpaigas uue hingamise ja pärnakate vastu saadi kaitses pidama ning ka oma rünnakud lõppesid resultatiivselt. Mängiti kui võrdne võrdsega, kuigi punktid tablool rääkisid Rapla kahjuks 68:51.

Neljandal veerandajal oli selgelt näha, et suhteliselt hõreda pingiga (9 mehega) mänginud Rapla meeskonnal on sisu. Kolm õnnestunud kolmepunktiviset (S. Kaldre, Ruut ja Sutt) vedasid võistkonna mõõnast välja ja emotsioon kaasaelajate toel saadi üles. Järgnesid Wajid Aminu efektsed pealtpanekud, Freimanise kindlus vabavisetel ja meeskondlik kaitse, mis vähendasid seisu isegi -5 punktini. Pärnu meeskond oli sellel korral aga kindlam ja hoidis ka Rapla skoorispurti niivõrd kontrolli all, et võitu käest ära ei antud. Viimase veerandi võitis Rapla meeskond 10 punktiga, mis annab järgmisteks omavahelisteks mängudeks Avis Utilitase meestele kindlasti indu ja tahet end tõestada.

Rapla meestest kogus lennukate pealtpanekutega korraliku punktisumma Wajid Aminu (24 punkti). Topeltduubli kogus statistikasse Saimon Sutt, kes lisas 23 punkti ja andis 10 resultatiivset söötu. Roberts Freimanis tegutses kindlaimana lauas, hankides 12 lauapalli.

Kui mainida veel kord hõredat Avis Utilitas Rapla pinki, siis on teada, et 2 põhimeest on mõneks ajaks väljakult eemal. Veidi pikema mängupausi teeb Gregor Ilves, kes asus kaitseväkke aega teenima. Loodetavasti naaseb õige pea väljakule Mario Ihring, kelle viga saanud säärelihasele on vaja anda veidi taastumisaega. Loodame meest võimalikult kiiresti väljakul näha. Fahro Alihodzic otsustas aga korvpallihooaja pausile panna ja siirdus perekonnaga tagasi koju.

Avis Utilitas Rapla meeskonnal on nüüdseks Paf Eesti-Läti Korvpalliliiga turniiritabelis kirjas üks võit ja kaks kaotust. Selle nädala laupäeval ootab ees uus mäng, kui Sadolini spordihoones võõrustatakse Tallinna Kalev TLÜ meeskonda. Näeme saalis!

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare