4.4 C
Rapla
Neljapäev, 25 apr. 2024
SportSulgpalli karikavõistlustel oli poolsada osalejat

Sulgpalli karikavõistlustel oli poolsada osalejat

Mariliis Vest

17. oktoobril toimusid Alu spordiklubi 9. lahtised karikavõistlused sulgpallis, kuhu sel korral oli kohale tulnud poolsada osavõtjat.

Võttes arvesse eelnevaid mänge ja tulemusi, olid nii mehed, naised, poisid kui ka tüdrukud loositud eliitgruppidesse ja vähem edasijõudnute (algajate) gruppi. Nii mõneski rühmas mängiti mitmes alagrupis, sest osalejaid oli palju: mehi ja poisse 22, naisi ja tüdrukuid 28.

Poiste eliitgrupis võitis kõik mängud Timmo Talink, kellele järgnes teisena Rando Roosla ja kolmandana Romi Kaljumäe. Tüdrukute eliitgrupis oli võidukas Janete Tiits, teisena Evaliisa Poola ja kolmandaks tuli Gerte Visnu.

Noormeeste algajate grupis näitas aga kindlat võitu Kaspar Kivisalu, kes alistas enda järel Oskar Neeme ja Albert Altmetsa. Tüdrukute algajad mängisid kahes alagrupis ning võitja selgitati välja finaalis. Parim oli seekord Kreete Mõisnik, kes finaalis alistas 22:20 Elisabet Ööbiku. Kolmanda-neljanda koha mängus näitas paremust Anett Ainsaar, edestades Marite Hansari skooriga 21:18.

Naiste eliidis noppis kõik võidud Kaie Nurmsalu, hõbemedali sai kaela Anely Pedai ja pronksi Tiina Trofimova. Algajad mängisid aga kahes alagrupis, kus finaalis saavutas kindla esikoha Rahel Tohvel kahe geimivõiduga (21:13; 21:10), teiseks tuli Maret Metsaäär. 3.-4. koha mängus olid vastamisi Marit Piirimees ja Emma Lisette Kadarpik, tulemusega 21:14; 21:9 võitis Piirimees.

Meeste eliit mängis samuti kahes alagrupis, kus finaalis olid vastamisi Kairo Kadarpik ja Margus Miller. Pingelises kolmegeimilises mängus näitas paremust Miller (21:16; 19:21, 21:16). Poodiumile pääses ka Karl Mattias Pedai, kes edestas Andres Ellat skooriga 21:17 ja 21:10, saavutades kolmanda koha. Algajaid mehi oli kohal kolm, kohad vastavalt: 1. Reigo Roosla, 2. Maidu Kivisalu ja 3. Jaanus Piirimees.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare