10 C
Rapla
Reede, 17 sept. 2021

Hammeri mälestusturniiril selgitati maakonna meistrid

Mariliis Vest

Laupäeval toimus Kohila gümnaasiumi saalis 44. A. Hammeri mälestusturniir males, kus selgitati välja ka maakonna meistrid ning spordiveteranide parimad.

Võistluse eesmärk oli tähistada nii Rapla maakonna spordiliidu 30. kui ka EV 102. sünnipäeva.

Turniirile olid kutsutud Rapla maakonna maletajad ja külalisvõistlejad teistest maleklubidest, näiteks Sakust, Sauelt, Keilast, Tallinnast. Võistlus viidi läbi Šveitsi süsteemis: 7 vooru ajakontrolliga 15 minutit kummalegi võistlejale ja igale käigule lisandus 2 sekundit.

Meeste arvestuses krooniti maakonna meistriks Karl Erik Olde, kellele järgnes Kaimar Puusepp ja kolmandana Anatoli Dzjuba. Naiste parimaks krooniti Margit Brokko, teine oli Kai Naurits ja pronksmedali pälvis Talvi Ainsar. Noormeeste seas napsas meistritiitli Jegor Dzjuba, kellele järgnesid Artur Skatškov ja Villem Suuroja.

Spordiveteranidele toimusid meistrivõistlused kiirmales. Kuldmedali sai kaela Aimur Pailk, teise koha võitles välja Rein Tukk ning kolmanda Enn Viitkar. Neljandale kohale tuli Jaan Sulg. Naiste parim oli sel korral Margit Brokko, kellele järgnes Talvi Ainsar.

A. Hammeri mälestusturniiri esikolmik kujunes järgmiselt: 1. Karl Erik Olde, 2. Kaimar Puusepp ja 3. Aleksei Lõgun.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
5,680JälgijatLike
1,159JälgijatFollow

Viimased uudised