Võit koduväljakul!

0
243
Roberts Freimanis. Foto: Siim Solman

Rapla korvpallikool

Rapla mehed võtsid võidu Tallinna Kalev/TLÜ vastu.

Laupäeval peetud PAF liiga mängus avas Avis Utilitas Rapla meeskond võiduarve ka kodupubliku ees. 92:76 võideti Tallinna Kalev/TLÜ meeskonda. Tallinna Kalev/TLÜ meestega oli juba ette teada, et tulemas on küllaltki pingeline mäng. Seda kõigepealt selles valguses, et põhihooaja eel peetud karikasarja kohtumised olid küll paljulubavad, kuid lõppesid tallinlastele edukamalt. Teisalt selle poolest, et aeg oli küps, et võtta põhihooajal kohe revanš.

Esimesel veerandajal sadas korve mõlemal väljakupoolel. Nõnda viskasid avaveerandil meeskonnad 24 ja 26 punkti. Mängukäik oli küllaltki võrdne, kord üks meeskond korviga peal, siis jälle teine. Poolajale mindi pealinlaste väikeses eduseisus 39:43. Korraks kasvas poolaja neljapunktine vahe kaheksale punktile, kuid see oli ka Tallinna Kalev/TLÜ suurimaks eduseisuks mängus. Viimase veerandi eel särasid tablool viiginumbrid 64:64. Seega jäi võitja väljaselgitamine viimase kümne minuti sisse.

Koduväljakul oma fännide kaasaelamise toel leidis Avis Utilitas Rapla meeskond hea rütmi, näidati tugevat võitlusvaimu ja nii kasvatati edu minut minuti järel. Lõpusireeni kõlades olid Rapla mehed mänginud enda eduks 16 punkti. Üleplatsimees oli selles kohtumises Roberts Freimanis, kogudes 26 punkti, 7 lauapalli ja andes 3 resultatiivset söötu. Lisaks tõid Sven Kaldre 17 p, Wajid Aminu 13 p, Mario Ihring 12 p ja 6 rs ning Tom Kaldre 10 p. See, et tervelt 5 meest tõid kahekohalise punktisumma, peegeldab head võistkondlikku mängu.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare