-0.1 C
Rapla
Esmaspäev, 22 apr. 2024
UudisedRapla hooldekeskuses on tekkinud koroonaviiruse haiguskolle

Rapla hooldekeskuses on tekkinud koroonaviiruse haiguskolle

Eilse info järgi olid kaks Rapla hooldekeskuse töötajat möödunud nädalal andnud positiivse koroonaproovi. See tähendas, et hooldekeskuses tuli kohustuslikult korraldada laustestimine. See viidi läbi esmaspäeval. Terviseameti teisipäeva hommikuse statistikaga nakatunuid maakonda juurde ei lisandunud. See andis lootust, et viirus ei jõudnud hooldekeskuses levida.

Tänane info on aga palju murettekitavam. Terviseameti meedianõunik Eike Kingsepp ütles, et Rapla hooldekeskuses lisandus ööpäevaga 29 nakatunut. Seega on seal hetkel kokku 32 haigestunut, kellest 13 on töötajad ja 19 kliendid. Mujale maakonda positiivseid teste ei lisandunud.

3 KOMMENTAARID

Subscribe
Notify of
3 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Njaa
28. okt. 2020 11:54

Kipub p..se minema.

Murelik
30. okt. 2020 12:47
Vasta  Njaa

Ja lähebki, kui salatsemine ja mahavaikimine jätkub. Kui inimesed ei tea ohu suurust, siis ei oska nad ennast ka hoida.

Nii on:(
30. okt. 2020 16:32

Maakonda on ju paari kaupa kogu aeg juurde tulnud,aga piirkonda ei avalikustata.Kui ei tea, siis ei oskagi ettevaatlikum olla.