12.2 C
Rapla
Neljapäev, 20 juuni 2024
GaleriiFOTOD: AVIS UTILITAS Rapla püsib võidulainel, tulgu vastu või Kalev Cramo

FOTOD: AVIS UTILITAS Rapla püsib võidulainel, tulgu vastu või Kalev Cramo

Rapla Korvpallikool

AVIS UTILITAS Rapla purjetab võidulainel, tulgu vastu kas valitsev Eesti meisterklubi, või olgu meeskonna read hõredamad kui heal päeval. Tugeva võitlusliku mängulõpu teinud AVIS UTILITAS Rapla võttis 2. punktilise võidu BC Kalev/ Cramo üle 82:80.

Mängu käik oli algusest peale kalevlaste dikteerida, nad panid kohe hea hooga minema ja seda näitab ka punktisaak protokollis. Esimese veerandaja võitis Kalev/Cramo 25:13, poolajale mindi lausa 18 punktilise eduseisuga 48:30. Poolajalt tulles ei osatud saalis edasist vast oodata, aga meeskonna poolaja koosolekul pandi paika suured plaanid… Kolmanda veerandaja võitluslikkus ei paistnud tablool nii selgelt välja, sest seisul 65:51 oli vahe 14 punkti, aga veerandaja võitis juba Rapla 21:17.

Mängu hakkas emotsioon tekkima neljanda veerandi alguses, kui neli meest, Saimon Sutt, Sven Kaldre, Mario Ihring ja Marek Ruut panid korvipoole teele tabava kolmepunktise. Ja seda vähem kui 3 minuti jooksul. Nende visetega mängisid AVIS UTILITAS Rapla mehed end -8 punkti peale. Sealt edasi olid ees ootamas 5 võitluslikku minutit. Vastaste ebaõnnestumised suudeti lõpetada oma korvidega ja nii säras 01:35 enne lõpusireeni tablool viigiseis 80:80. Muideks, kalevlased ei saanudki mängu viimasel 2 minutil palli oma korvi toimetatud. Viis sekundit enne mängu lõppu tõi otsustava korvi Mario Ihring, raputades kattest mängides maha Marcus Keene ja siis näidates teravat jalga Sten Sokk’u vastu. Mängu viimased sekundid oli emotsioon nii ülev, saal juba pidutses, aga mehed väljakul mängisid kaitses lõpuni, nii et sundisid kalevlasi veel eksima. Ja nii toob 82:80 AVIS UTILITAS Rapla endale võidulisa.

Mario Ihring tõi 20 punkti, võttis 5 lauapalli ja andis 4 korvisöötu. Wajid Aminu kogus samuti 20 punkti ja sai kätte veel 7 lauapalli. Saimon Sutt järgnes 17 punkti ja 5 lauapalliga ning Marek Ruut sai kirja 8 punkti. Tom Kaldre ja Sven Kaldre lisasid kumbki 6 punkti ning Joonas Šein 5 punkti. Panuse Rapla võitu andsid ka Kardo Kilk ja Markus Ruubel.

AVIS UTILITAS Rapla rivistusse ei kuulunud eilses mängus kapten Roberts Freimanis, kellel on mõningased probleemid vererõhu näitajatega. Ta on viibinud arstide järelvalve all ja kuigi olukord on kontrolliall, siis mängus BC Kalev/Cramoga Roberts just tervise huvides kaasa ei teinud.Ei ole valitud galeriisse või galerii kustutatud.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare