spot_img
-3.4 C
Rapla
Reede, 3 veebr. 2023
spot_imgspot_img
spot_img
SportKaks Avis Utilitas Rapla mängijat lisati Paf Eesti-Läti korvpalliliiga nädala koosseisu

Kaks Avis Utilitas Rapla mängijat lisati Paf Eesti-Läti korvpalliliiga nädala koosseisu

Avis Utilitas Rapla meeldejääv võit BC Kalev/Cramo üle ei jäänud märkamata ka Paf Eesti-Läti korvpalliliiga nädala tiimi koostajatele. Eelmise nädala viie parima mängija sekka arvati kaks Avis Utilitas Rapla mängijat – Saimon Sutt ja Al-Wajid Aminu. Sutt viskas teisipäevases 82:80 võidumängus BC Kalev/Cramo vastu 17 ning Aminu 20 punkti. Laupäevases kaotusmängus 76:84 Rakvere Tarvase vastu viskasid mõlemad mängumehed 20 punkti. Ülejäänud kolm nädala koosseisu valitud mängijat on Edon Maxhuni (Pärnu Sadam), Isaiah Pineiro (VEF Riga) ja Devin Thomas (BC Kalev/Cramo).

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Sõnumid
Kõik uudised
Kuulutused