7.7 C
Rapla
Neljapäev, 19 mai 2022
spot_img

Kaks Avis Utilitas Rapla mängijat lisati Paf Eesti-Läti korvpalliliiga nädala koosseisu

Avis Utilitas Rapla meeldejääv võit BC Kalev/Cramo üle ei jäänud märkamata ka Paf Eesti-Läti korvpalliliiga nädala tiimi koostajatele. Eelmise nädala viie parima mängija sekka arvati kaks Avis Utilitas Rapla mängijat – Saimon Sutt ja Al-Wajid Aminu. Sutt viskas teisipäevases 82:80 võidumängus BC Kalev/Cramo vastu 17 ning Aminu 20 punkti. Laupäevases kaotusmängus 76:84 Rakvere Tarvase vastu viskasid mõlemad mängumehed 20 punkti. Ülejäänud kolm nädala koosseisu valitud mängijat on Edon Maxhuni (Pärnu Sadam), Isaiah Pineiro (VEF Riga) ja Devin Thomas (BC Kalev/Cramo).

spot_img
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
5,680JälgijatLike
1,179JälgijatFollow

Viimased uudised