-0.6 C
Rapla
Teisipäev, 19 märts 2024
SportRaplamaa JK püstitas hooaja viimasel kodumängul publikurekordi

Raplamaa JK püstitas hooaja viimasel kodumängul publikurekordi

Siim Jõgis

Jalgpallihooaeg läheneb lõpule. Pühapäeval, 8. novembril pidas Raplamaa JK hooaja viimase kodumängu, kui Kesk-Eesti vastasseisus tuli Rapla kunstmurustaadionile külla Paide Linnameeskond III.
Oli teada, et vastane on tugev, sest juba enne pühapäevast kohtumist olid nad kindlustanud teise liiga lõuna/lääne piirkonna meistritiitli. Ka väljakul oli Paide võõrustajatest veenvam ning võttis 3:0 võidu.

Küll aga saab positiivse poole pealt välja tuua, et hooaja viimasel kodumängul püstitati publikurekord. Väljaku äärest jälgis kohtumist 132 silmapaari ning ühelgi varasemal Raplamaa JK kodumängul pole nii palju pealtvaatajaid käinud. Mäng ise oli võitluslik ja jõuline. Tegemist oli ikkagi Kesk-Eesti sisese vastasseisuga ning seetõttu ka derbi-hõnguga.
Raplamaa JK peatreener Alo Bärengrub rääkis, et kuigi vastane oli juba liigatiitli kindlustanud, läks kodumeeskond ikkagi väljakule lootusega teenida punktilisa. Raplamaa JK siiski 90 minuti jooksul sihile ei jõudnud ning samal ajal lasti vastastel lüüa kolm väravat. Esimene poolaeg lõppes Paide Linnameeskond III eduseisul 1:0. Värava autor oli 23. minutil Martin Ustaal. Skoor oleks võinud olla suuremgi, ent Raplamaa JK väravavaht Martin Tilk näitas mitut head tõrjet.
Teise poolaja alguses kasvatas külaliste eduseisu Rauno Rikbergi värav. Kohtumise lõpuminutid kujunesid närviliseks ja ärevaks. Raplamaa JK püüdis kaotusseisu vähendada, kuid see jättis omakorda augud kaitseliini ning selle kasutas ära Marek Tiik, tehes 89. minutil seisuks 3:0. Raplamaa JK mängijad apelleerisid küll suluseisule ning peakohtunik Timo Sujev läks olukorda arutama äärekohtunikuga, ent lõpuks loeti tabamus siiski määrustepäraseks. Paide Linnameeskond III võttis lõpuvile kõlades veenva 3:0 võidu.
Alo Bärengrub rääkis, et 3:0 kaotus oli aus tulemus ning vastas mängu käigule. Ühe probleemina tõi ta välja hõreda koosseisu – mitmed Raplamaa JK mängijad olid eemal nii vigastuste kui ka kaartide tõttu. Teisel poolajal tuli ta ise mängiva peatreenerina vahetusest platsile. “Eriti raskesse olukorda pani meid vastaste teine värav teise poolaja alguses. Olude sunnil pidin pärast seda ka ise väljakule tulema,” rääkis Bärengrub. Ta lisas, et hea meel on uue publikurekordi üle. “Oleme edasi liikunud küll tibusammudega, aga julgen öelda, et me liigume õiges suunas. Hea on näha, et klubi entusiasmiga tuleb kaasa aina enam inimesi,” sõnas peatreener.
Nüüd on käesoleva hooaja lõpuni veel vaid üks mäng. Pühapäeval, 15. novembril sõidab Raplamaa JK külla Põhja-Sakala meeskonnale ning seal tõmmatakse hooajale joon alla. Praeguse seisuga on Raplamaa JK kogunud kahekümne viiest mängust 10 võitu, 4 viiki ja 11 kaotust. See annab kokku 34 punkti ning neljateistkümne meeskonna konkurentsis seitsmenda koha. Pühapäevane mäng toimub Suure-Jaani gümnaasiumi staadionil ning seal selgub, kas seitsmes tabelirida suudetakse säilitada. Kui Põhja-Sakala suudetakse alistada, siis kindlustatakse sellega ka seitsmes koht. Viigi või kaotuse korral saavad otsustavaks teiste kohtumiste tulemused, mis peetakse samal ajal.
Kohtumises Paide Linnameeskond III vastu kuulusid Raplamaa JK algkoosseisu Martin Tilk (vv), Teet Kallaste, Kristjan Nõulik, Raigo Noode, Tenno Samuel, Priit Põldmaa, Karl Erik Strandberg, Kristjan Suurjärv, Robin Kaljumäe, Madis Nurmik (K) ja Hendrik Väli. Esimesel poolajal tuli vahetusest väljakule Oliver Andres ning teisel poolajal sekkusid Sten Kenert Maalinn, Alo Bärengrub ja Janar Soomre.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare