spot_img
1.1 C
Rapla
Teisipäev, 21 märts 2023
SportPärnu Sadam ei jätnud Avis Utilitas Raplale võimalustki

Pärnu Sadam ei jätnud Avis Utilitas Raplale võimalustki

Kolmapäeva, 11. novembri õhtul peeti Paf Eesti-Läti korvpalliliigas üks kohtumine. Avis Utilitas Rapla sõitis külla Pärnu Sadamale ning kodumeeskond teenis kindla 83:69 võidu. Pärnu Sadam võitis avaveerandi tulemusega 21:18 ning sealt edasi vaid kasvatas oma eduseisu.

Veel enne kohtumise lõppu oli Pärnu eduseis 19-punktiline. Sealt edasi suutis Rapla küll vahet veidi vähendada, kuid 14-punktilisest kaotusest pääsu ei olnud. Edon Maxhuni viskas Pärnu parimana 22 punkti ja andis 6 korvisöötu. Robert Valge lisas 17 silma, 5 lauapalli ja 5 korvisöötu ning 16 punkti ja 8 lauapalli sai kirja Linards Jaunzems. Lauris Blaus järgnes 7 punkti ja 8 lauapalliga, Märt Rosenthal 7 punkti ja 7 korvisööduga ning Hugo Toom tõi samuti 7 punkti.

Saimon Sutt oli Rapla resultatiivseim 17 punkti, 7 lauapalli ja 6 korvisööduga. Al-Wajid Aminu tegi kaksikduubli 16 punkti ja 15 lauapalliga ning Roberts Freimanis kogus 12 punkti ja 6 lauapalli. Meeskonda ei saanud aidata mängujuht Mario Ihring. Peale kolmapäevast kohtumist on Avis Utilitas Raplal tabelis kirjas viis võitu ja neli kaotust.

Pikka puhkepausi Rapla mängijatel ei ole. Juba reede, 13. novembri õhtul toimub järgmine kohtumine. Siis sõidetakse külla BC Kalev/Cramo meeskonnale. Kohtumine toimub Tallinnas Saku suurhallis ning pall pannakse mängu kell 19:00.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Sõnumid
Kõik uudised
Kuulutused