7.2 C
Rapla
Laupäev, 13 apr. 2024
UudisedKivi-Vigala ristmik suletakse teetöödeks

Kivi-Vigala ristmik suletakse teetöödeks

Kivi-Vigala Facebook-i lehekülg teatas, et Kivi-Vigala ristmik on perioodil esmaspäev, 16. november kuni reede, 20. november teetöödeks täielikult suletud.

Läbi saavad liinibussid, teenindav transport (Kooli tänavale ja Kiriku teele) ja kohalikud elanikud Kooli tn ja Kiriku teele pööramiseks, kuid see võib tähendada ooteaegasid. Otse Pärnu poole ega Pärnu poolt asulast läbi ei saa. Ka Sääla teele info järgi läbi ei saa. Ametlikud ümbersõidud on Vana-Vigala poolt tulles mööda Araste teed või Sääla teed ja Pärnu poolt tulles Manni kaudu.

“Et kohalike liikluskoormust ristmikult maha saada, oleme kokku leppinud, et ajutiselt avatakse meie loal kuni 3,5t sõiduautodele ja kaubikutele läbipääs paisjärve otsast Kooli tänava kaudu. Kuna seal kaks autot kõrvuti ei mahu, siis kes esimesena teel on, sel on eesõigus. Olge äärmiselt tähelepanelikud! Kui vähegi ilma peab, siis loodetavasti järgmise nädalaga on olulised liiklustakistused läbi,” seisab teates kirjas.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare