Päästeteated

0
91

Lääne päästekeskus

Põdravasikas jäi lõksu

  1. novembril kell 11.31 teatati häirekeskusele, et Kohila vallas Hageri külas on hätta sattunud metsloom. Kohale sõitnud päästjad leidsid heina seest okastraadi sisse lõksu jäänud põdravasika. Päästjad vabastasid loomakese traadist. Põdravasikas sai väikeseid kriimustusi, kuid läks oma teed.

Puu kukkus mehele jala peale

  1. novembril kell 16.19 aitasid päästjad Kehtna alevikus Staadioni tänaval hätta jäänud inimest. Meesterahvas oli läinud üksi tuulemurdu saagima ning puu kukkus õnnetult talle jala peale. Ta ei pääsenud selle alt enam välja, kuid õnneks oli tal kaasas telefon, millega häirekeskusesse helistada. Päästjad kasutasid tõstepatju, et puu kannatanu jala pealt ära tõsta ning andsid meesterahva kiirabile üle, kes ta haiglasse toimetasid.
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare