14.9 C
Rapla
Neljapäev, 20 juuni 2024
SportTugev neljas veerandaeg tõi Avis Utilitas Raplale võidu

Tugev neljas veerandaeg tõi Avis Utilitas Raplale võidu


Raplamaa Sõnumid

Peale kolme järjestikust kaotust jõudis Avis Utilitas Rapla tagasi võidusoonele. Laupäeva, 21. novembri õhtul sõideti külla Tallinna Ülikool/TLÜ-le ning võeti võit tulemusega 89:83. Võidu tõi tugev neljas veerandaeg, mis võideti tulemusega 25:17.

Avis Utilitas Rapla alustas kohtumist koosseisus Aminu, Ruut, Freimanis, Ihring ja Sutt. Mäng kulges võitluslikult ja kumbki võistkond veenvat eduseisu kohtumise jooksul ei teeninud. Siiski suutis suure osa kohtumisest hoida Tallinna Ülikool/TLÜ väikest eduseisu. Küll aga võiduks sellest ei piisanud. Rapla suutis mängu lõpus olla kindlam ning kirjutas liigatabelisse kuuenda võidu sel hooajal.

Visketabavus oli mõlemal meeskonnal 49 protsenti. Lauavõitlus kuulus 37:30 Raplale (ründelaud 10:7). Korvisööte andis Rapla rohkem 21:13 ja vaheltlõikeid tegi enim Kalev/TLÜ 6:2. Pallikaotuseid kogunes Kalev/TLÜ-l 9, Raplal 13.

Mario Ihring viskas Rapla eest üleplatsimehena 31 punkti, tabades seejuures kaugviskeid üheksast seitse. Lisaks võttis ta 6 lauapalli ja andis 8 korvisöötu. Al-Wajid Aminu lisas 25 punkti ja sai kätte 8 lauapalli. Roberts Freimanis järgnes 16 punkti, 7 lauapalli ja 4 korvisööduga ning Saimon Sutt sai kirja 14 punkti, 4 lauapalli ja 5 korvisöötu. Brandis Raley-Ross oli Kalev/TLÜ resultatiivseim 20 punkti ja 6 lauapalliga. Siim-Markus Post kogus 18 ja Emmanuel Wembi 14 punkti, kes võttis veel 7 lauapalli. Austin Wrighten tõi 10 punkti.

“Panime kaitses teisel poolajal kõvasti juurde. Tegutsesime Brandis Raley-Rossi vastu agressiivselt. Vaatasime Tartu mängu ka ja ega agressiivselt ülevälja pressing talle ei meeldi ning eks väsis ära. Rünnakul oli natuke õnne ka. Mario Ihring pani siin paar rasket viset ära, aga kaitse pealt tuli see võit. Teame et Ihring oskab visata. Eks vigastus on tal hoogu maha võtnud, aga trennis paneb viskeid nagu naelu seina. Kumm on meil tõesti päris tühi. Koondisemulli ajal saavad teised natuke rohkem hinge tõmmata,” rääkis Sutt Inspira vahendusel antud intervjuus.

Millised on koondisemulli ootused Suttil? “Nii palju kui tean, siis ega meil kõige parem seis pole. Koroonaviirus mõjutab ja klubid ei lase mängijaid ära. Meil on võimalus võita vähemalt kahest mängust üks. Kõik on mänguvalmis, mina sada protsenti. Loodame, et kõik koroonatestid on negatiivsed ja saame mulliga pihta hakata,” lisas Sutt.

Tegemist oli Avis Utilitas Rapla jaoks viimase liigamänguga enne koondisemängude pausi.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare