-0.6 C
Rapla
Teisipäev, 23 apr. 2024
KrimiPolitsei- ja päästeteated

Politsei- ja päästeteated

Politseiteated

Rapla vald

22. novembril sai politsei teate, et Rapla vallas on novembrikuu jooksul omaniku loata sisenetud suvemajja ja selle kõrvalhoonetesse. Tekitatud kahju on selgitamisel.


Politsei- ja piirivalveamet

***

Päästeteated

Tugev tuul kukutas puid

19. novembril kukkusid puud teele Kehtna vallas Kalbu külas, Märjamaa vallas Nõmmeotsa ja Luiste ning Rapla vallas Raka, Kelba ja Jalase külas. Päästjad eemaldasid puud teelt.

19. novembril kell 9.42 rippus Märjamaa alevis Kasti teel puu elektriliinil ning vajutas elektriposti viltu. Päästjad eemaldasid puu. Puud olid teele kukkunud ka Konuveres, Arankülas, Järvakandi alevikus Nõlva tänaval, Kehtna vallas Ingliste külas ja Reonda külas, Rapla vallas Palamulla külas, Märjamaa vallas Luiste külas. Aespa alevikus Tselluloosi tänaval oli tuul sõiduteele ümber paisanud umbes 10 postkasti. Päästjad eemaldasid takistused.

21. novembril käisid päästjad eemaldamas puud Märjamaa alevis Pargi tänaval. Puu oli sulgenud ühe teesuuna. Puu kukkus teele ka Kohila vallas Vana-Aespa külas.

22. novembril kell 9.37 käisid päästjad eemaldamas puud Kehtna vallas Selja külas.


Korteris kõrbes toit

19. novembril kell 15 andis tulekahju automaatne signalisatsioon märku, et Rapla linnas Mahlamäe tänaval on juhtunud õnnetus. Päästjad tuvastasid korteris toidukõrbemise ning likvideerisid selle. Kiirabi vaatas perenaise üle.


Kuum vesi paiskus kööki

20. novembril kella 18.49 ajal käisid päästjad Märjamaa vallas Kasti külas, kus kortermajas oli lõhkenud keskküttesüsteemi õhutusklapp. Kuum vesi paiskus kööki. Teataja suunas inimesed korteritest välja, päästjad sulgesid kiirelt lekke ning koristasid kuuma vee korterist. Inimesed õnnetuses kannatada ei saanud.


Tahmapõleng Varbolas

21. novembril kell 19.49 teavitati häirekeskust tahmapõlengust Märjamaa vallas Varbola külas. Päästjad kontrollisid üle korstna ümbruse, vahelae ja soojamüüri, leides ühe hõõguva koha, mis kustus ise.


Lääne päästekeskus

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare