6.6 C
Rapla
Esmaspäev, 4 märts 2024
UudisedPõhiseaduskomisjonis leidis oma koha Heiki Hepner

Põhiseaduskomisjonis leidis oma koha Heiki Hepner

Isamaa seadis ajutiselt fraktsiooni esindama põhiseadusekomisjonis riigikogu liikme ja Raplamaa Omavalitsuse Liidu juhi Heiki Hepneri, kes asendab seal Siim Kiisleri.

Esmaspäeval, 23. novembril hääletas põhiseaduskomisjon abielureferendumi eelnõu selle nädala päevakorrast maha. Opositsiooni kõrval toetas seda tegutsemiskäiku ka Isamaa fraktsiooni liige Siim Kiisler. Isamaa esimees Helir-Valdor Seeder väljendas hääletusejärgselt, et komisjonis peab riigikogu liige esindama fraktsiooni, mistõttu otsustati Kiisler komisjonis ajutiselt välja vahetada.

Kiisleri asemel seadis end komisjoni sisse Heiki Hepner. Täna kell 16.00 toimub Riigikogu põhiseaduskomisjoni erakorraline videoistung, mille ainuke päevakorrapunkt oli riigikogu otsuse eelnõu abieluteemalise rahvahääletuse korraldamisest.

1 kommentaar

Subscribe
Notify of
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Tiit Tammsaar
28. nov. 2020 06:42

Selliseid mehi nimetatakse universaalgeeniusteks kes igas pulmas tahab olla peiu ja igal matusel kadunuke.

Kõik uudised
Kuulutused