6.6 C
Rapla
Esmaspäev, 4 märts 2024
UudisedDetsembris muutub Elroni sõiduplaan

Detsembris muutub Elroni sõiduplaan

Elroni edelasuuna sõiduplaan muutub 13. detsembrist. Enamasti muutuvad väljumiste ajad vaid mõne minuti võrra. Suurema muudatusena hakkavad uues sõiduplaanis osad hommikused liinid reisijaid ainult tööpäevadel teenindama. Samuti on üks suurimaid erinevusi täna kehtiva sõiduplaaniga see, et nädalavahetusel lisandub väljumine Türi-Tallinn liinil. Puhkepäevadel ja riiklikel pühadel hakkab liikuma hommikune rong, mis väljub Türi jaamast 6.20. Raplasse jõuab rong 6.55 ja Kohilasse 7.13. Selle väljumisega jõuavad reisijad pealinna kell 7.53.

Sõiduplaaniga saab lähemalt tutvuda siin: https://elron.ee/sites/default/files/2020-11/Edelasuund%20alates%2013.12_2.pdf

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Kõik uudised
Kuulutused