7.6 C
Rapla
Teisipäev, 28 sept. 2021

Avis Utilitas Raplal ei tekkinud Tartu alistamisega raskusi

Peale koondisepausi jätkas Avis Utilitas Rapla pühapäeval, 6. detsembril mänge Paf Eesti-Läti korvpalliliigas. Sadolin spordihoones võõrustati Tartu Ülikool Maks & Mooritsa meeskonda ning võeti veenev 86:59 võit. Tegemist oli Avis Utilitas Rapla jaoks hooaja seitsmenda võiduga viie kaotuse kõrval.

Ühtlasi oli pühapäevane mäng Avis Utilitas Rapla fännide jaoks esmakordne võimalus teha tutvust uue keskmängija Shaquille Doorsoniga. Rapla alustas kohtumist koosseisus Mario Ihring, Marek Ruut, Al-Wajid Aminu, Saimon Sutt ja Roberts Freimanis. Kui mängitud oli kaks ja pool minutit juhtis Rapla juba 9:0 ning ülejäänud kohtumise vältel ei antud eduseisu kordagi käest. Esimene veerandaeg võideti tulemusega 23:10. Teine veerandaeg kulges samuti Rapla domineerimisel ning esimese poolaja lõpuks oli eduseis 43:22.

Kolmandal veerandajal ei ilmnenud ühtegi vihjet, et Rapla võiks lasta eduseisu käest. Tartu Ülikool Maks & Moorits sai kohati küll oma mängu käima ja visked langesid korvi, kuid samaga vastas ka kodumeeskond. Enne neljandat veerandaega oli Rapla eduseis 68:42. Viimasel veerandajal suurt pinget enam õhus ei olnud. Küsimus oli ainult selles mis skooriga Rapla võidab. Al-Wajid Aminu visks Rapla poolelt resultatiivseimana 18 ning Saimon Sutt lisas 17 punkti. Tartu poolelt oli resultatiivseim mängija Hendrik Eelmäe 18 punktiga. Shaquille Doorson viskas oma debüütmängus üheksa punkti ja võttis seitse lauapalli.

Hooaja esimese omavahelise mängu oli Rapla võitnud lisaajal tulemusega 76:74.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
5,680JälgijatLike
1,159JälgijatFollow

Viimased uudised