12.2 C
Rapla
Neljapäev, 20 juuni 2024
UudisedCircle K kutsub üles teenindusjaamades maske kandma

Circle K kutsub üles teenindusjaamades maske kandma

Kuigi valitsus on andnud korralduse kanda avalikes siseruumides maske, seisavad väike- ja tanklapoed silmitsi olukorraga, kus maske ei kanta. Seega kustub Circle K üles kõiki tarbijaid ka teenindusjaamades alati maske kandma.

Circle K Eesti AS peadirektor ja juhatuse liige Kai Realo sõnul on viimase nädala kogemused näidanud, et millegipärast külastajatele tundub, et väikepoodides maskikandmise kohustus ei kehti. “Circle K teenindusjaamu külastades olen koos teenindajatega maske kandes olnud üldjuhul vähemuses. Vaadates ringi teistes väikepoodides sain aru, et see ei ole ainult Circle K eripära, vaid ilmselt on külastajatel tekkinud arvamus, et kui ma vaid “korraks hüppan sisse”, siis maski pole vaja. Mis siis, et see “korraks sisse” võib kesta teadmata aja,” sõnas Realo.

Seega palub Realo kõigilt tarbijatelt, kes külastavad nii Circle K teenindusjaamu kui teisi väikeseid müügikohti, kanda maski ja pidada kinni 2+2 piirangust. “Seda on vaja nii meie töötajate kui ka teie enda turvalisuse huvides. Meie hoolime oma klientidest väga ning loodame, et meile vastatakse samaga,” lisas Realo.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare