Maadlusliit nimetas MK Juhan aasta parimaks naistemaadlusklubiks

0
109
Foto: Siim Solman.

Eesti Maadlusliit tunnustas mööduva aasta parimaid klubisid ning üks tunnustus langes ka MK-le Juhan. Märjamaal ja Vigala piirkonnas tegutsev klubi pälvis aasta parima naistemaadlusklubi tunnustuse.

Treener Jüri Nisumaa ütles, et see on suur tunnustus, mille nimel on vaeva nähtud viimased neli-viis aastat. “Oleme selle nimel kõvasti vaeva näinud. Praegu on seis selline, et meie klubis on tüdrukud poistest tugevamad,” sõnas Nisumaa. Hiljutisel klubisisesel hooaja lõpetamisel löödi kokku tulemus, et tänavu võitis MK Juhan ridades mõnel võistlusel medali 60 sportlast. Täpselt pool neist ehk 30 olid poisid ja sama palju oli ka tüdrukuid. Õpilasi osaleb MK Juhan treeningutel rohkemgi, sest päris kõik medalini ei küündi.

Lõppev aasta oli ka maadluses hõredam. Välislaagreid ega -võistlusi ei toimunud. Praegu tehakse trenni isekeskis nii palju kui võimalik. “Tugevamates tüdrukutes on näha juba veidi tülpimust, et tegelikult tahetakse välismaale võistlema minna,” rääkis Nisumaa.

Maadlusliidu tunnustuse pälvinud parimad klubid 2020. aastal:

Kreeka-rooma maadluses MK Nelson

Vabamaadluses MK Viljandi Tulevik

Naistemaadluses MK Juhan

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare