0 C
Rapla
Esmaspäev, 17 jaan. 2022

Harviker OÜ otsib kuni 20 uut töötajat

Keeruliste aegade kiuste on ettevõtteid, kes vaatavad tulevikku positiivselt. Jaluse külas tegutsev ettevõte Harviker OÜ plaanib tootmist laiendada ning otsib kokku 15-20 uut töötajat.

Esialgu on väljas küll kuus töökuulutust, kuid ettevõtte juhataja Siiri Tamm sõnas, et tegelikult otsitakse töötajaid rohkem. „Praegu on väljas kuulutused kuuele erinevale ametikohale. Kokku värbame 15 kuni 20 uut töötajat,” rääkis Tamm. Töötukassa kuulutusest tuleb välja, et otsitakse tootmistöölist, CNC puidutööpingi operaatorit, mööblitislerit, puitraami koostajat, viimistlusliini operaatorit ja lihvijat-viimistlejat.

Juba 2021. aasta algusest plaanitakse tootmine viia osaliselt üle kahte vahetusse. „Realiseerime 2019. aastal tehtud investeeringud ning viime tootmise osaliselt kahte vahetusse,” ütles Tamm. Koroonakriisist tuleneva keerulise majandusolukorra kohta ütles Tamm, et kokkuvõttes ei ole müüginumbrid 2020. aastal langenud. „Prognoosid 2021. aastaks jäävad stabiilseks,” lisas ta. Harviker OÜ põhitegevusvaldkond on lasteaia- ja koolimööbli tootmine Põhjamaadesse.

spot_img
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
5,680JälgijatLike
1,179JälgijatFollow

Viimased uudised