7.2 C
Rapla
Reede, 26 apr. 2024
SportMarek Jürgenson ja Ülle Laasner tulid maakonna meistriks sulgpallis

Marek Jürgenson ja Ülle Laasner tulid maakonna meistriks sulgpallis

Kuigi 2020. aasta on olnud spordis keeruline, oli aasta sulgpalluritele siiski väga edukas.

Oktoobris alustas Rapla sulgpalliklubis Valge Hani treeneridebüüdiga Eesti teine reket Karl Kert. Raul Must ja Karl Kert treenivad koos ja koostööd tehakse ka treeneritöös. Arengud on toimunud ka laiemalt – nii laste kui ka täiskasvanute grupid on sellest sügisest ka Märjamaal – 17 last ja 23 täiskasvanut. Kokku tegeleb maakonnas regulaarselt sulgpalliga üle 120 inimese.

Maakonna meistrivõistlused jäid märtsis-aprillis ära ning nii paaris- kui ka üksikmängudes õnnestus meistrid välja selgitada novembris. Maakonna paaris- ja segapaarismängude meistrivõistlustel Sadolini spordihoones osales 65 sulgpallurit. Meistriliigas võitsid meespaarismängudes Kairo Kadarpik, Andrus Tamsalu, teiseks jäid Jaak Karp, Margus Miller ning kolmandaks Margo Visnu ja Marek Rakmann. Naispaaridest said meistritiitli Ülle Laasner ja Piret Pärnmaa Kaie Nurmsalu ja Janete Tiitsi ning Eliis Nurmsoo ja Anely Pedai ees. Segapaaride meistrid on Kati Remmelkoor ja Marek Jürgenson, hõbeda pälvisid Piret Pärnmaa, Margus Miller ning pronksi Kaie Nurmsalu ja Kairo Kadarpik.

Üksikmängudes oli osalisi samuti rekordarv – 37. Üksikmängude maakonna meister on meestest Marek Jürgenson Kairo Kadarpiku ja Margus Milleri ees ning naistest Ülle Laasner Kati Remmelkoori ja Piret Pärnmaa ees.

5. detsembril toimusid Märjamaa spordikeskuses Valge Hane lahtised võistlused, kuhu sel aastal kaugemaid mängukaaslasi ei kutsutud, küll aga oli juba kohalike harrastajate osalus väga suur – 71 inimest, neist 15 lapsed ja noored, kellest 10 jõudsid juba ka pjedestaalile. Võisteldi paaris- ja segapaarismängudes. Võidukad olid segapaarismängude tugevamas liigas Kairo Kadarpik ja Kaie Nurmsalu Marek Jürgensoni ja Kati Remmelkoori ning Ülle Laasneri ja Ainar Leppiku ees. Rahvaliigas võidutsesid Gaili Roosla ja Reigo Roosla Janne Mutli ja Ronnie Richard Rüüsoni ning Serle Lindre ja Marek Koidu ees.

Meespaarismängudes olid tugevamas grupis parimad Paul Weinmann ja Ainar Leppik Kairo Kadarpiku ja Andrus Tamsalu ning Margo Visnu ja Kris Oliver Meinbergi ees, Rahvaliigas võitsid Jüri Saar ja Ellikar Eensalu, teised olid Timmo Taling ja Ronnie Richard Rüüson ning kolmandad Madis Pindsoo ja Marek Koit.

Naispaarismängudes olid võidukad tugevamas grupis Inga Ohno ja Piret Pärnmaa, teised Kaie Nurmsalu ja Ülle Laasner ning kolmandad Eliis Nurmsoo ning Evaliisa Poola. Rahvaliigas võitsid Kaari Kamp ja Janne Mutli, teise koha saavutasid Gerte Visnu ja Sofia Nämi ning kolmanda koha Maret Metsaäär ja Marit Piirimees.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare