0 C
Rapla
Esmaspäev, 17 jaan. 2022

Olukorrast Raplamaa haiglas

Eile toimunud Rapla vallavolikogu istungi informatsiooni osas tõstatus küsimus, milline on olukord Raplamaa haiglas, kus novembri lõpus koroonaviiruse haiguskolle tekkis. Väljendati kuuldusi, et nakatunud on ka arstid ja selle tõttu on tulnud piirata vastuvõtte. Terviseametilt saadud info kohaselt hetkel maakonnas tervisehoiuasutusega seotud haiguskollet ei ole. Ka haigla juhataja Pille Mukk ütles, et Rapla haiglas ei ole hetkel ühtegi koroonaviirusesse nakatunud arsti ning selle tõttu ei ole vastuvõtte ära jäänud. „Küll on üks kolleeg hetkel karantiinis pärast Covid positiivse patsiendi vastuvõttu ning seetõttu on arsti kontaktvastuvõtud lähipäevadeks ümber korraldatud ning suureneb ka kaugvastuvõttude osa,” kommenteeris Mukk.

spot_img
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
5,680JälgijatLike
1,179JälgijatFollow

Viimased uudised